lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 21 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 18. Jún, , Dnes oslavuje Vratislav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Srdiečka pre zamilovaných

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 7.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Náročnosť: 2 bábovky

Doba prípravy: asi 40 minút

Doba pečenia: asi 30 minút

Doba odležania: asi 40 minút

Vystačí na:  asi 14 porcií

 

 

Prísady:

 

Na cesto:

  • 240 ml vody
  • 60 g masla
  • štipka soli
  • 1 PL cukru
  • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
  • 160 g hladkej múky
  • 4 vajcia

 

Na náplň:

  • 100 g zmesi lesných plodov (mrazenej)
  • 60 g práškového cukru
  • 250 g polotučného tvarohu
  • 250 g bieleho jogurtu
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 2 balíčky Smeta-fixu Dr.Oetker

 

Na posypanie:

  • 1 zarovnaná PL práškového cukru

 

Ešte potrebujeme:

  • plech na pečenie
  • papier na pečenie
  • cukrárske vrecko s rezanou (Ø 1 cm) a hladkou trubičkou (Ø 1 cm)

 

Príprava:

  1. Na prípravu cesta prevaríme v hrnci vodu, maslo, soľ, cukor a vanilínový cukor. Odstavíme zo sporáka, pridáme múku a vymiešame do hladkého cesta, ktoré sa nelepí na okraj hrnca. Vložíme do misy a do vychladnutého cesta zapracujeme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vajcia.
  2. Cesto naplníme do cukrárskeho vrecka s rezanou trubičkou a na plechu vyloženom papierom na pečenie tvoríme srdiečka (Ø asi 8 cm). Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

 

Elektrická rúra:                     190°C

Teplovzdušná rúra:             170°C

Plynová rúra:                                    stupeň 3

        

Doba pečenia: asi 30 minút

 

Prvých 15 minút rúru neotvárame.

 

  1. Srdiečka necháme vychladnúť a pozdĺžne rozkrojíme.
  2. Na prípravu náplne prepasírujeme cez sitko rozmrazené lesné plody, pridáme práškový cukor, tvaroh, jogurt a premiešame. Smotanu na šľahanie ušľaháme so Smeta-fixom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha a vmiešame do ovocnej zmesi. Náplňou naplníme cukrárske vrecko s hladkou trubičkou. Srdiečka naplníme a uložíme na 40 minút do chladničky.
  3. Pred podávaním jemne posypeme práškovým cukrom.

 

 

Z lásky


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!