lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 13 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 11. Máj, , Dnes oslavuje Blažena
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Majonézový šalát z diviny

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 19.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

400g pečeného mäsa z diviaka, srnca alebo jeleňa, 2 sladkokyslé uhorky, 2 natvrdo uvarené vajcia, 400g varených zemiakov, 30g cibule, 50g varenej mrkvy, 50g vareného zeleru, 50g sterilizovaného hrášku, 200g základnej majonézy, soľ, ocot, cukor, 1 lyžička horčice, mleté čierne korenie, trochu smotany alebo bieleho jogurtu.

Zvyšky pečeného mäsa nadrobno pokrájame. Pridáme na malé kocky pokrájané uhorky, vajcia, v šupke uvarené, očistené a pokrájané zemiaky, nadrobno posekanú cibuľu, nakrájanú mrkvu, zeler a hrášok. Do základnej majonézy primiešame soľ, podľa chuti ocot, cukor, horčicu, mleté čierne korenie, zriedime smotanou alebo bielym jogurtom dobre zamiešame. Nalejeme na pripravený šalát, ešte raz spolu dobre premiešame a necháme postáť. Podávame ozdobené rôznou surovou zeleninou. Výborný je aj zo zvyškov pečeného kurčaťa alebo morky.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!