lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 35 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 07. Máj, , Dnes oslavuje Monika/Róbert
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Berliner

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 17.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 cibule, 2 veľké jablká, 4 plátky teľacej pečene, 2 lyžice hladkej múky, 5 lyžíc oleja, 40g masla, soľ, mleté čierne korenie

Cibuľu a jablká pokrájame na pláty. Pečeň umyjeme, očistíme a obalíme v múke. Na rozohriatom oleji opečieme cibuľu. Na druhej panvici rozpustíme maslo a opečieme na ňom jablká. Cibuľu vyberieme a udržujeme ju teplú. Na zvyšku oleja rýchlo pečieme pečienky, osolíme a okoreníme podľa chuti a podávame pod plátkami jabĺk a cibule. Výborne chutí s kaviárovými toastami.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!