Nepresladená ružová je v kurze!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 30.1.2016 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Stránite sa žuvačkovo ružovej farby z obavy, že budete vyzerať príliš dievčensky? Nezväzujte si ruky zbytočnými predsudkami. Poradíme vám, ako skombinovať tento výrazný odtieň a nestratiť pri tom ani kúsok z rafinovanej ženskosti.

Stránite sa žuvačkovo ružovej farby z obavy, že budete vyzerať príliš dievčensky? Nezväzujte si ruky zbytočnými predsudkami. Poradíme vám, ako skombinovať tento výrazný odtieň a nestratiť pri tom ani kúsok z rafinovanej ženskosti.

Ako správna fashionistka určite viete, že neexistuje farba, ktorú by nebolo možné vkusne zladiť, stačí mať cit pre balansovanie medzi nasledovaním módnych pravidiel a ich búraním.

Valentínsky tip: Vyberte sa na večeru alebo romantickú prechádzku mestom s malou crossbody kabelkou z kolekcie Jenny Fairy od CCC. Nežnosť a hravosť ružovej skvele uzemníte tmavšími odtieňmi oblečenia. Outfit a zimné doplnky v čiernej, sivej alebo námorníckej modrej dovolia vašej kabelke zažiariť v tej správnej miere, aby ste vynikli v dave a zachovali si eleganciu dámy.

Stylisti hviezd milujú kontrastnú kombináciu sladkej ružovej a maskulínnych typov oblečenia, napríklad vesty, saka či nohavíc s pukmi. S takýmto netradičným spojením vám žiaden cukrový šok nehrozí. Iným riešením, ako sa vyhnúť neželanému imidžu bábiky Barbie a nezanevrieť na ružovú, je staviť na jej bledšie tóny. Ak ich budete v nasledujúcich mesiacoch vídať v módnych editoriáloch častejšie, nie je to náhoda. Práve bledoružová je jednou z dvoch prominentných farieb roka 2016!

Viac inšpirácií hľadajte na www.ccc.eu/sk.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.