Zima je ideálny čas na dobitie bateriek v kúpeľoch
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 26.1.2016 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vystúpte z kolotoča stresu a doprajte si vo dvojici pár dní v pravých kúpeľoch. Vynikajúce liečivé vlastnosti termálnej vody v Trenčianskych Tepliciach sú známe už stáročia a využívajú sa na liečbu a prevenciu chorôb pohybového ústrojenstva, reumatických, gynekologických, či kožných ochorení.

Vystúpte z kolotoča stresu a doprajte si vo dvojici pár dní v pravých kúpeľoch. Vynikajúce liečivé vlastnosti termálnej vody v Trenčianskych Tepliciach sú známe už stáročia a využívajú sa na liečbu a prevenciu chorôb pohybového ústrojenstva, reumatických, gynekologických, či kožných ochorení.

Aj šesť dní môže mať ozdravný efekt šiestich mesiacov, ak si „naordinujete“ pravý kúpeľný zážitok s pobytom Dr. Klasik. Až do konca februára 2016 je dostupný za špeciálnu zvýhodnenú cenu vďaka akcii S polovičkou za polovičku, so skvelou zľavou 50 percent pre druhú osobu!

Kúpele a ich liečebné procedúry sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti prameňov a unikátny liečebný bazén Sina ako jeden z mála na Slovensku ponúka kúpeľ v zrkadlisku, kde voda vyviera do bazéna priamo z prírodného termálneho zdroja. Termálna voda má optimálnu teplotu 35,5 – 39 °C, používa sa bez potreby ohrievania alebo ochladzovania a zintenzívňuje tak liečivé účinky sirovodíka.

Odpočinok po blahodarnom kúpeli si môžete dopriať v nádhernej historickej odpočivárni Hammam v orientálnom maurskom slohu. Nechajte 21. storočie pred dverami a vstúpte do iného sveta, kde zhon nemá miesto. Verejnosti je Hammam prístupný nielen ako vzácna historická pamiatka, ale aj ako miesto kúpeľných procedúr.

Kúpeľným hosťom a návštevníkom Trenčianskych Teplíc je naviac celoročne k dispozícii aj vonkajší vyhrievaný bazén Grand s atrakciami.

 

Zmyte zo seba stres v jednej z najliečivejších vôd na Slovensku a nechajte sa rozmaznávať pravou kúpeľnou starostlivosťou.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.