6 + 1 tipov, ako čižmami podtrhnúť postavičku
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 14.1.2016 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Tie pravé zimné čižmy spoznáte podľa toho, že je vám na jar ľúto rozlúčiť sa s nimi. Majú totiž niečo navyše – nielenže zahrejú a idú ruka v ruke s módou, ale keď si ich obujete, cítite, že ste sa spolu dokonale zžili. Sú ako vaša druhá koža, lichotia krivkám a dodávajú sebavedomie pri každom kroku.

Tie pravé zimné čižmy spoznáte podľa toho, že je vám na jar ľúto rozlúčiť sa s nimi. Majú totiž niečo navyše – nielenže zahrejú a idú ruka v ruke s módou, ale keď si ich obujete, cítite, že ste sa spolu dokonale zžili. Sú ako vaša druhá koža, lichotia krivkám a dodávajú sebavedomie pri každom kroku.  

Nie je žiadne tajomstvo, že správne vybraný pár čižiem dokáže perfektne skorigovať nedostatky postavy a vyzdvihnúť jej prednosti, no pozor, platí to aj obrátene, preto radšej dôverujte zrkadlu než inšpiratívnym fotkám celebrít a než sa vyberiete do predajne s obuvou, osvojte si niekoľko základných pravidiel, ako zladiť topánky s typom postavy. Využite silu optickej ilúzie vo svoj prospech!

Petite

Tu je misia jasná – predĺžiť siluetu. Ak milujete vysoké čižmy, ideálna výška pre vás je tesne pod kolená. Šírka by mala obopínať lýtka. Sú tie vaše hrubšie? Nič to, stavte na strečové bočné vsadenia.

http://ccc.eu/sk/woman/catalog/cat-6617/335300

 

Chlapča

Vašou devízou sú štíhle nohy, teraz už len dovoliť menej výrazným krivkám vystúpiť z tieňa a nabrať na rozmere. Čižmy na ihlovom podpätku sú presne ten femínny prvok, ktorý potrebujete.

http://ccc.eu/sk/woman/catalog/cat-6616/351809

 

Modelka

Ak vám príroda nadelila žiaduce centimetre a bola striedmejšia pri rozdeľovaní kíl, postavu raz-dva uzemníte čižmami na nízkom podpätku v modernom jazdeckom štýle.

http://ccc.eu/sk/woman/catalog/cat-6613/318447

 

Jabĺčko

Úzky boky a širší pás volajú po optickom vyvážení postavy. Vyberte si čižmy s plným či skrytým podpätkom, ktoré svojím tvarom šikovne odvedú pozornosť od objemnejšieho stredu tela.

http://ccc.eu/sk/woman/catalog/cat-6614/351820

 

Hruška

Typicky slovanská postavička s výraznými bokmi je oslavou ženstva, no pri nevhodne zvolenej obuvi zbytočne upozorní na vaše problémové partie, a to nechcete. Vyhnite sa čižmám do polovice lýtok a preferujte vyššie modely, ideálne na hranatom podpätku pre zoštíhľujúci efekt.

http://ccc.eu/sk/woman/catalog/cat-6617/350529

 

Presýpacie hodiny

Takáto figúra pôsobí celkovo súmerne, takže o nejakom maskovaní nedostatkov nemusí byť ani reči. Ak túžite vyzerať ešte ženskejšie, dobrou voľbou je model s oblou špičkou alebo akýmkoľvek oblým detailom. 

http://ccc.eu/sk/woman/catalog/Lasocki/348539

 

Náš tip:

Jedným z horúcich hitov tohtoročnej chladnej zimy sú čižmy nad kolená. Dávno neplatí, že si ich môžu dovoliť len vysoké ženy, no pripravte sa, že budete musieť vyberať dlhšie, kým nájdete skutočne slušivý pár, preto padne vhod mať na výber z viacerých kandidátov. Širokú ponuku čižiem nad kolená rozličných strihov a typov nájdete v CCC. Určite si vyberiete, či už je vaším cieľom nadčasová jednoduchosť a vysoký kožený štandard kolekcie Lasocki, alebo skôr prahnete po sezónnych vychytávkach a šik detailoch kolekcie Jenny Fairy. Žiadne obavy, že vám atypická dĺžka obuvi opticky rozbije postavu, stačí si zadovážiť pár v zoštíhľujúcej čiernej a skombinovať ho tón v tóne s čiernymi nohavicami alebo mikro mini. Keď navyše vyvážite outfit huňatým kabátom, prípadne nadrozmerným šálom, všetkých okolo presvedčíte, že viete kráčať s trendmi bez toho, aby trendy ťahali vás. 

Viac inšpirácií hľadajte na www.ccc.eu/sk alebo v predajniach CCC.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.