Krása - diéty ....
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 6.12.2000 02:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Je to niekoľko pravidiel, ktoré vám zaručia, že schudnete, ale musíte ich naozaj dodržiavať. Nekompromisne a bez pardónu. Jesť striedmo, malé porcie, ktoré dobre požujete. Vynechať všetko sladké. Všetko tučné a mastné nahradiť ovocím a zeleninou. Piť veľa vody a cvičiť.


Je to niekoľko pravidiel, ktoré vám zaručia, že schudnete, ale musíte ich naozaj dodržiavať. Nekompromisne a bez pardónu. Jesť striedmo, malé porcie, ktoré dobre požujete. Vynechať všetko sladké.
Všetko tučné a mastné nahradiť ovocím a zeleninou. Piť veľa vody a cvičiť.
A hlavne nezačnite už so žiadnou diétou. Ak máte obavy, že cvičenie zvyšuje chuť do jedla, musíme vás upozorniť, že táto teória sa nepotvrdila.
Skôr sa potvrdilo, že po cvičení budete mať chuť na ľahké jedlá. Pri pravidelnom cvičení pomáhajú ovocie, zelenina a chlieb udržiavať váhu, ktorú ste získali. Najlepším darčekom za disciplínu, okrem dobrej postavy, bude dobrý spánok.
Dokázalo sa, že ľudia s normálnou hmotnosťou zaspávajú ľahšie, netrpia tak rýchlo únavou. Týmto spôsobom žije veľa hviezd šou biznisu napríklad aj Sharon Stoneová, ktorá má osobného kuchára, čo varí len nízkokalorické jedlá .
Sharon pije počas dňa veľa odvodňujúcich čajov a nepije nijaké nápoje s kofeínom. Cvičí päť razy do týždňa na Pilatese - zariadení so spružinami a činkami.
Toto zariadenie vyvinuli na rekonvalescenciu zranených atlétov. Po autonehode mala Sharon problémy s chrbticou a pravidelné cvičenie na tomto prístroji jej nepomáha iba udržať si dobrú postavu, ale aj zbaviť sa problémov s chrbticou.
Nie vždy je to príjemné.
Po istom čase jej vždy vyhŕknu slzy, lebo pri operácii žlčníka jej lekári poškodili nerv, ktorý sa vždy po 15 minútach cvičenia bolestivo ozve.
Keď chcete mať hviezdnu postavu, niečo musíte vydržať.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.