Súťaž s CIF-om.
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 1.10.2015 11:34
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Baví vás varenie? Ale nie vždy to isté platí aj o upratovaní. Tomu sa ale nevyhnete. Ale prečo si všetky tieto činnosti trochu neuľahčiť. Zapojte sa do našej súťaže a získajte darček. Zo zaslaných správnych odpovedí vyžrebujeme 3 výhercov, ktorí získajú pekný darček. Stačí ak odpoviete na súťažnú otázku a výhra môže byť Vaša.

Baví vás varenie? Ale nie vždy to isté platí aj o upratovaní. Tomu sa ale nevyhnete.  Ale prečo si všetky tieto činnosti trochu neuľahčiť. Zapojte sa do našej súťaže a získajte darček. Zo zaslaných správnych odpovedí vyžrebujeme 3 výhercov, ktorí získajú pekný darček. Stačí ak odpoviete na súťažnú otázku a výhra môže byť Vaša.

 

Súťažná otázka: Vymenujte aspoň 3 prehrešky, ktoré by sme nemali robiť na kuchynskej linke.  

 

Na stránkach lady.sk je uverejnený článok, v ktorom sa dozviete odpoveď na našu otázku. Keď nájdete túto odpoveď, , kliknite sem a systém Vám ponúkne mailový formulár na odoslanie, v ktorom je potrebné vyplniť odpoveď na otázku a štyri údaje - meno, priezvisko, mesto a mailovú adresu a potom odoslať.

Pozor! Ak niektorú z týchto položiek nevyplníte, systém Vás nebude vedieť zaradiť do losovania.

Súťaž trvá do 07.októbra 2015. Uverejnenie výhercov bude po ukončení súťaže. Výhercovia budú kontaktovaní mailom na adrese, ktorú uviedli do formulára.

Do súťaže je možné zapojiť sa každý deň. Čím sa viac krát zapojíš, tým máš väčšiu šancu na výhru.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.