Hej.sk a Nadácia pre deti Slovenska rozhojdajú slovenské deti
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 24.6.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Až 50 drevených hojdačiek poputuje k deťom v krízových centrách a detských organizáciách v rámci spolupráce popredného slovenského internetového obchodu Hej.sk a Nadácie pre deti Slovenska.

Až 50 drevených hojdačiek poputuje k deťom v krízových centrách a detských organizáciách v rámci spolupráce popredného slovenského internetového obchodu Hej.sk a Nadácie pre deti Slovenska.  


Drevená hojdačka je desaťročia obľúbenou hračkou slovenských detí a neodmysliteľnou súčasťou detských ihrísk. Žiaľ, v posledných rokoch ustupujú ihriská a s nimi aj hojdačky tlaku developerov, a tak čoraz viac detí namiesto pohybu na čerstvom vzduchu trávi čas hraním sa s mobilom, či tabletom. Internetový obchod Hej.sk v spolupráci s Nadáciou pre deti Slovenska preto vyburcoval verejnosť na Facebooku a vďaka vyše tisíc získaným „lajkom“ tak 50 hojdačiek poputuje do detských organizácií a centier, s ktorými spolupracuje Nadácia pre deti Slovenska. „Deti potrebujú pohyb a hru, najmä teraz v letnom období. Preto sme radi, že spolu s Nadáciou pre deti Slovenska umožníme deťom túto super zábavu,“ vyjadril sa marketingový manažér Hej.sk Martin Köteleš.

 

Hojdačky si v priestoroch HEJHOUSE v Bratislave prevzali zástupcovia Nadácie pre deti Slovenska spoločne s maskotom Hugom. „Nadácia zabezpečí, aby sa hojdačky dostali k deťom vo všetkých kútoch Slovenska. Ďakujeme za tento milý dar, ktorý ukázal, že spolupráca medzi nadáciou a súkromným sektorom môže mať rôzne podoby,“ povedal Matej Višňovec z Nadácie detí Slovenska.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.