Mlieko ako elixír krásy
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.5.2015 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Už kráľovné a iné krásne ženy v dávnych dobách využívali mlieko počas skrášľovacích procedúr. Známe sú kúpele v mlieku, ktoré obsahuje bielkoviny, mliečny cukor, vitamíny B, ale aj mnoho minerálnych látok, ktoré pokožke prospievajú. Než sa ale rozhodnete vyliať do vane celú fľašu mlieka, poobzerajte sa po pohodlnejšom variante. Odborníci v kozmetických laboratóriách v poslednej dobe stále častejšie radšej siahnu po prírodných a storočiami overených zložkách, než aby skúšali, ktoré ďalšie chemikálie naša pokožka ešte znesie. A práve mlieko je jednou zo zložiek, ktorú teraz znovuobjavili.

Už kráľovné a iné krásne ženy v dávnych dobách využívali mlieko počas skrášľovacích procedúr. Známe sú kúpele v mlieku, ktoré obsahuje bielkoviny, mliečny cukor, vitamíny B, ale aj mnoho minerálnych látok, ktoré pokožke prospievajú. Než sa ale rozhodnete vyliať do vane celú fľašu mlieka, poobzerajte sa po pohodlnejšom variante. Odborníci v kozmetických laboratóriách v poslednej dobe stále častejšie radšej siahnu po prírodných a storočiami overených zložkách, než aby skúšali, ktoré ďalšie chemikálie naša pokožka ešte znesie. A práve mlieko je jednou zo zložiek, ktorú teraz znovuobjavili.

 

Všetko začína v sprche

Mnohí z nás podceňujú účinky sprchového gélu. Ten nemá za úlohu iba zmyť z nás nečistoty, ktoré sa nám na pokožku za celý deň usadili. Dnešné sprchové gély sú aj starostlivé a dokážu pokožke poskytnúť hydratáciu a ochranu už počas umývania. Výberom vhodného sprchového gélu doprajete pokožke základnú starostlivosť, ktorú potom už len zavŕšite vhodným telovým mliekom alebo krémom. A keď sa náhodou budete ponáhľať a na ošetrenie telovým mliekom vám nezostane čas, nemusíte sa obávať nepríjemného pocitu napnutej pokožky spôsobeného prípravkami na umývanie, ktoré pokožku síce umyjú, ale zároveň vysušujú.

 

Prečo práve mlieko?

Kravské mlieko má zloženie, ktorého účinky pôsobia blahodarne na pokožku. Mliečne proteíny, minerály a ďalšie látky pokožka doslova hltá plnými dúškami. Doprajte jej teda poriadnu dávku mliečneho kokteilu. Prípravky vyrobené z kravského mlieka sa výborne hodia najmä na jemnú až precitlivenú pokožku, pretože majú dobré upokojujúce vlastnosti. Dokonca aj ľudia trpiaci nepríjemným atopickým ekzémom reagujú na mlieko a jeho proteíny veľmi pozitívne.

 

Hydratujte a regenerujte

Každá pokožka je iná a preto si vyžaduje aj rôzne spôsoby starostlivosti. Sprchový gél Lactovit vyživujúci je určený na výživu pokožky. Sila mliečnych proteínov obsiahnutá v tomto sprchovom géle chráni pokožku pred i po sprchovaní, má prirodzené hydratačné účinky. Vitamíny napomáhajú odstraňovať nadmerné množstvo mazu a potláčajú tvorbu pupencov. Pleť je vypnutejšia, správne vyživená a svieža.

 

Trápi vás celoročne hrubá, šupinatá a veľmi suchá pleť? V tom prípade jej  doprajte tu najúčinnejšiu starostlivosť. Telová kozmetika Lactovit Lactourea obsahuje kombináciu kyseliny mliečnej a čistej urey, dvoch jedinečných ingrediencií, ktoré dodávajú pokožke maximálnu hydratáciu, chránia ju a obnovujú. Pokožka sa vďaka nežnej mliečnej starostlivosti sprchového gélu ľahko regeneruje a po šupinkách, začervenaní alebo pocitoch nepríjemného napnutia čoskoro nebude ani stopy.

 

Ak je pokožka príliš citlivá, s okamžitou odozvou na pôsobenie vonkajších  faktorov ako je znečistené ovzdušie, napr. zadymené prostredie, horúčava alebo naopak chlad, je nutné jej dodať ochrannú starostlivosť. Niektoré negatívne vplyvy okolia, ako je stres či fyzická záťaž, môžu spôsobiť narušenie prirodzenej mikroflóry pokožky. Pleť je dehydratovaná, napnutá, vyzerá nezdravo a často sa objavujú farebné škvrny. Na takéto prípady je určený sprchový gél  Lactovit Activit obohatený o mliečne proteíny, vitamíny a L.Casei F na podporu imunity pokožky, jej hydratácie a zdravia. Príjemná vôňa osvieži a dodá energiu. Pôsobením blahodarných vlastností mliečnych zložiek zaisťuje pleti optimálnu starostlivosť.

 

Aj muži si počas sprchovania zaslúžia maximálne osvieženie a starostlivosť. Na rozdiel od žien si ale nepotrpia na to, aby mali v kúpeľni niekoľko prípravkov, z ktorých každý je určený na niečo iné. Chcú sviežosť a intenzívnu vôňu  v jednej „zázračnej fľaštičke“, s ktorou si budú môcť umývať vlasy, tvár a celé telo. Rozmaznávajte  si váš náprotivok a doprajte mu ten pravý komfort počas kúpeľa. Lactovit Men Active s Lactominerálmi poskytuje maximálnu starostlivosť, ktorú pokožka muža potrebuje. Je vhodný nielen na telo, ale aj na vlasy a tvár. Jeho zloženie s posilňujúcimi zložkami pomáha stimulovať bunky pre dosiahnutie silnej a revitalizovanej pokožky.

www.lactovit.sk

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.