Leto v dobrej spoločnosti: Hubert bez alkoholu
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 27.5.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Užívajte si príjemné slnečné dni, ktoré k dokonalosti doplnia dobre vychladené bublinky. Ak však na alkoholický sekt nemáte chuť, alebo ho z nejakého dôvodu piť nemôžete, na dosah je rovnako štýlové a chutné riešenie - Hubert nealkoholický z kvalitného odalkoholizovaného vína.

Užívajte si príjemné slnečné dni, ktoré k dokonalosti doplnia dobre vychladené bublinky. Ak však na alkoholický sekt nemáte chuť, alebo ho z nejakého dôvodu piť nemôžete, na dosah je rovnako štýlové a chutné riešenie - Hubert nealkoholický z kvalitného odalkoholizovaného vína.

 

Hubert nealkoholický, ktorý sa vyrába špeciálnou metódou z kvalitného odalkoholizovaného vína, si vďaka nej zachováva vynikajúcu chuť pravého sektu. Vyniká jemným ovocným buketom s nádychom grapefruitu a krásnou svetložltou farbou so zelenkavými odleskami. Prekvapivo vyvážená harmonická chuť poskytne počas teplých dní osvieženie všetkým milovníkom kvalitných sektov.

 

Nápoj vhodne doplní ľahký zeleninový šalát, ale výborne sa hodí aj k mäsu, či rybám. Jeho jemnosť prináša vítanú zmenu oproti ostatným nápojom bez alkoholu.

 

Zarosený pohár s lahodným nápojom dodá na výnimočnosti každému posedeniu s priateľmi či rodinou a osvieži všetky výnimočné chvíle.

Na záver niekoľko inšpirácii na originálne drinky s Hubertom nealko:

 

 

Hubertove Virgin kokteily:

 

Virgin piňa colada

Ingrediencie:

10 cl ananásový džús

3 cl sirup piňa colada

Hubert nealkoholický

 

Postup:

Pohár naplníme ľadom, do šejkra nalejeme nanásový džús, piňa colada sirup, doplníme ľad a vymiešame. Nalejeme na kocky ľadu v pohári a zalejeme nealkoholickým nápojom Hubert. Pohár ozdobíme kúskami ananásu.

 

Virgin Hugo

Ingrediencie:

3 cl bazový sirup

8-10 lístkov mäty

Hubert nealkoholický

 

Postup:

Pohár naplníme ľadom a pridáme bazový sirup a mätu. Zalejeme nealkoholickým Hubertom a premiešame barovou lyžičkou. Ozdobíme špirálou citrónovej kôry.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.