Čokoládovým M&M’s v nových baleniach neodoláte za žiadnych okolností (ani v kine)
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 23.5.2015 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Žltý a Červený sú späť a s nimi lahodné čokoládové cukríky M&M’s v nových variantoch balení, takže bude ešte oveľa ťažšie im odolať. Vybrať si teraz môžete z veľkostí 45, 90 a 150 gramov. Každá sa výborne hodí na inú príležitosť. Či už ste minimalista, maximalista, alebo preferujete zlatú strednú cestu, neodoláte im! V priebehu mája a júna si svoje obľúbené M&M‘s môžete vychutnať za zvýhodnenú cenu a okrem toho až do júna hrať o poukazy na lístky do kina. Sledujte Žltého a Červeného v obchodoch a na www.m-ms.sk!

Žltý a Červený sú späť a s nimi lahodné čokoládové cukríky M&M’s v nových variantoch balení, takže bude ešte oveľa ťažšie im odolať. Vybrať si teraz môžete z veľkostí 45, 90 a 150 gramov. Každá sa výborne hodí na inú príležitosť. Či už ste minimalista, maximalista, alebo preferujete zlatú strednú cestu, neodoláte im! V priebehu mája a júna si svoje obľúbené M&M‘s môžete vychutnať za zvýhodnenú cenu a okrem toho až do júna hrať o poukazy na lístky do kina. Sledujte Žltého a Červeného v obchodoch a na www.m-ms.sk!

Lahodná čokoláda v chrumkavej poleve s nezameniteľným „m“ sa teraz skrýva v troch rôznych baleniach. Veľkorysý objem 150 gramov poteší nielen skalných milovníkov M&M’s. Výborne sa bude vynímať na pracovnom stole a každý kolega sa potom zastaví oveľa radšej. Úspech určite zožne na všetkých posedeniach alebo party.

Elegantné 45 gramové balenie je potom stávkou na istotu. Vojde sa do každého vrecka, tašky aj kabelky. Je to jednoducho dávka lahodné čokolády v praktickej chrumkavej poleve „to go“, takže svoje kompaktné 45 gramové M&M‘s môžete mať so sebou kedykoľvek a kdekoľvek.

Veľkosť 90 gramov predstavuje ideálne riešenie pre dvoch. Výborne sa napríklad hodí ako šikovná maškrta do kina alebo na doma k televízii, jednoducho k dobrému filmu. Žltý a Červený navyše organizujú súťaž o poukazy na lístky do kina! Šancu máte, ak od 27. 5. do 24. 6. 2015 nakúpite v sieti hypermarketov a supermarketov Tesco neodolateľné cukríky M&M’s v hodnote aspoň 2 €. Potom stačí registrovať kód z pokladničného bloku na www.m-ms.sk/kino a každý deň hádať, koľko Žltých a Červených sa rafinovane ukrylo do rôznych obrázkov.

Všetky veľkosti M&M’s sú dostupné v dvoch variantoch – peanut (arašidové) a choco (čokoládové) v bežnej obchodnej sieti. Hľadajte v obchodoch Žltého a Červeného. Neváhajte. Aj tak im neodoláte!

Viac na www.m-ms.sk.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.