Snickers, Twix a M&M’s pre Veľkú noc v slovenskom aj medzinárodnom štýle
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 26.3.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Veľkonočné sviatky sú za dverami, je teda najvyšší čas začať vymýšľať, čím obdarovať kúpačov alebo aké darčeky od veľkonočného zajačika zvoliť. Cukríky M&M‘s aj tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way výborne poslúžia ako štýlová veľkonočná nádielka, ktorá zaručene urobí radosť priaznivcom slovenských aj medzinárodných zvykov. Kombinujú lahodnú čokoládu s ďalšími chutnými ingredienciami, takže uspokoja aj tých najnáročnejších maškrtníkov, a to nielen na Veľkú noc.

Veľkonočné sviatky sú za dverami, je teda najvyšší čas začať vymýšľať, čím obdarovať kúpačov alebo aké darčeky od veľkonočného zajačika zvoliť. Cukríky M&M‘s aj tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way výborne poslúžia ako štýlová veľkonočná nádielka, ktorá zaručene urobí radosť priaznivcom slovenských aj medzinárodných zvykov. Kombinujú lahodnú čokoládu s ďalšími chutnými ingredienciami, takže uspokoja aj tých najnáročnejších maškrtníkov, a to nielen na Veľkú noc.

 

Čokoládové cukríky M&M‘s aj tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way sú nevyhnutnosťou každej veľkonočnej nádielky. Potešia jedinečnou chuťou a vďaka pestrým, praktickým obalom pekne doplnia farebné kraslice. Hodia sa ale pre prívržencov slovenských aj medzinárodných veľkonočných tradícií.

 

Niektoré svetové veľkonočné zvyky sú pritom naozaj netradičné. Vedeli ste napríklad, že…

 

·         zatiaľ čo vo väčšine krajín sa vajíčka rôzne zdobia a farbia, v Grécku s nimi usporadúvajú bitky? Víťazom sa stáva ten, kto vajíčkom zasiahne najviac protihráčov. Zábavná by mohla byť aj bitka s čokoládovými cukríkmi M&Ms. Sú ale tak lahodné… Je teda lepšie nechať ich rozplynúť na jazyku. To potvrdzuje aj fakt, že za rok zjedený objem M&M´s cukríkov  poskladaný do radu = 73x obvod zemegule!

 

·         v Chorvátsku sú ku krasliciam výrazne mierumilovnejší a s vajíčkami si len priťukávajú. Vyhráva ten, komu zostane neporušené. K priťukávaniu by sa hodili aj tyčinky Twix. Neporušené by ale celkom iste neostali. Chrumkavým tyčinkám s karamelom obaleným v čokoláde nikto neodolá.

 

·         v Nórsku je na Veľkú noc hlavnou témou detektívka. Všetci sledujú kriminálne príbehy alebo riešia zložité detektívne hádanky. Prišli by na to, kde sa vzal názov lahodnej čokoládovej tyčinky s nugátom a arašidami Snickers? Je pomenovaná podľa obľúbeného koňa jeho vynálezcov!

 

·         pokiaľ sa rozhodnete tráviť Veľkú noc na Veľkonočnom ostrove, budete sklamaní, pretože tieto sviatky sa tu neslávia. Ostrov tak bol pomenovaný len na základe dátumu objavenia a s veľkonočnými tradíciami nemá nič spoločné. Ale bonbóny M&M´s a tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way by iste potešili aj tam.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.