PUMA predstavuje špeciálnu kolekciu inšpirovanú tenisovou tradíciou
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 23.1.2015 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Všetko sa začalo už v 60.rokoch, keď nemeckí dizajnéri a inžinieri spoločnosti PUMA začali i s vývojom špičkovej športovej obuvi. Vďaka znalostiam ľudského tela a ergonómii sa im podarilo vyvinúť ortopedicky vyhovujúcu obuv. Špeciálne tvarované polyuretánové topánky vyrábané v Európe sa vyznačovali vysokou kvalitou a prispôsobivosťou chodidlu. Inovácie vo výkonostnej technológii umožnili Borisovi Beckerovi a iným tenisovým hviezdam PUMY stráviť na kurte duší čas bez pocitu únavy.

Všetko sa začalo už v 60.rokoch, keď nemeckí dizajnéri a inžinieri spoločnosti PUMA začali i s vývojom špičkovej športovej obuvi. Vďaka znalostiam ľudského tela a ergonómii sa im podarilo vyvinúť ortopedicky vyhovujúcu obuv. Špeciálne tvarované polyuretánové topánky vyrábané v Európe sa vyznačovali vysokou kvalitou a prispôsobivosťou chodidlu. Inovácie vo výkonostnej technológii umožnili Borisovi Beckerovi a iným tenisovým hviezdam PUMY stráviť na kurte duší čas bez pocitu únavy.

 

 

Tenisová kolekcia PUMA SELECT jar/leto 2015 prináša okrem oblečenia a doplnkov aj netrpezlivo očakávaný návrat tenisiek Boris Becker OG, ktoré sú kľúčovým kúskom celej kolekcie.

 

 

Kultové tenisky preslávil na kurtoch práve Becker, keď v nich v roku 1985 vyhral Wimbledon. V kombinácii s vyhrnutými tenisovými ponožkami pútal hráč na kurte pozornosť divákov snáď ešte viac než samotná hra. Topánky z kvalitnej kože a pútavým reliéfnym logom vtedy zmenili hru.

 

 
Tvárou tenisovej kolekcie PUMA jar/leto 2015 je Noah Becker, syn Borisa Beckera, ktorý zachováva pôvodnú autentickou kolekcie u vrtkých zákazníkov vyhľadávajúcich módne a streetové oblečenie.

 

Kolekcia je pripomenutím tenisovej histórie značky PUMA, ktorá teraz zaujíma pevnú pozíciu i módnom svete.

 

 

www.puma.com

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.