Zima plná farieb s novinkami od značky Dermacol
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 11.12.2014 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nadchádzajúce mrazivé obdobie môže byť plné farieb. Experimentujte s novými lakmi na nechty! Upútajte pozornosť dokonale nalakovanými nechtami a prežite zimu plnú farieb so značkou Dermacol. Prečo nezažiariť aj v zimnej šedi?

Nadchádzajúce mrazivé obdobie môže byť plné farieb. Experimentujte s novými lakmi na nechty! Upútajte pozornosť dokonale nalakovanými nechtami a  prežite zimu plnú farieb so značkou Dermacol. Prečo nezažiariť aj v zimnej šedi?

 

Perfektné nechty počas celých 5 dní s Dermacol 5 DAY STAY NAIL POLISH!

EXTRÉMNE DLHOTRVAJÚCE LAKY NA NECHTY

neolupujú sa * neblednú * nestrácajú lesk

 

Desať trendových farieb v jemných prírodných odtieňoch až po výrazné odtiene zrelých plodov vám poskytne inšpiráciu počas celej zimy.

Dlhotrvajúce laky 5 DAY STAY LONG skvelo priľnú k nechtom a po zaschnutí vytvoria extrémne dlhotrvajúci pevný film odolný proti oteru a olupovaniu. Použitie podlaku a ochranného nadlaku s lakmi Dermacol 5 DAY STAY LONG nie je potrebné! Klinický test potvrdil, že lak vydrží na nechtoch perfektne celých 5 dní* aj bez použitia podkladu a ochranného nadlaku. Vďaka vysokej koncentrácii pigmentov zaisťuje vynikajúce krytie. Obsiahnutá živica predlžuje trvanlivosť laku a zvyšuje jeho lesk. Lak ihneď po aplikácii dodá povrchu nechtov úžasný lesk. Vaše nechty budú celý čas vyzerať, akoby ste si ich práve čerstvo nalakovali. UV filter zabraňuje blednutiu a zažltnutiu farby. So štetčekom špeciálne navrhnutým pre rovnomerné a jednoduché nanášanie je lakovanie hračkou aj pre tie z nás, pre ktoré to nie je práve obľúbená činnosť.

Poradíme vám, ako zdokonaliť svoju lakovaciu techniku:

ü  Povrch nechtu upravený do požadovaného tvaru odlakujte, očistite a odmastite, aby lak dobre priľnul a neolúpal sa. Nechty aj ruky si pred lakovaním starostlivo utrite do sucha.

ü  Teraz môžete začať nanášať farebný lak. Naneste kvapku laku na stred nechtu bližšie k nechtovému lôžku.

ü  Pretiahnite ju smerom ku koži a späť až k hrane nechtu.

ü  Pokračujte s lakovaním od stredu nechtu smerom k jednej strane a pretiahnite lak až k špičke nechtu.

ü  Rovnakým spôsobom nalakujte aj druhú stranu nechtu.

Po lakovaní starostlivo otrite hrdlo fľaštičky od prebytočného nánosu laku!

Vedeli ste?

  • Podľa niekoľkých prameňov so zdobením nechtov začali už v starovekej Číne, Japonsku i Egypte, kde však používali hennu alebo rôzne zafarbené tuky.
  • Prvé laky na nechty sa objavili v roku 1917, ich rozvoj bol veľmi rýchly a zastavil ich až nástup II. svetovej vojny, ktorá mala za následok zníženie produkcie.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.