NESCAFÉ GOLD Barista: Príjemný spoločník dlhých zimných večerov
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 29.9.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

NESCAFÉ uvedením exkluzívnej novinky – NESCAFÉ GOLD Barista chce priniesť do pohodlia vášho domova nečakane lahodnú chuť čerstvo praženej kávy s cremou na povrchu a spríjemniť tak vaše hmlisté jesenné rána, či chladné, dlhé zimné večery. Táto rozpustná káva je obohatená o veľmi jemne namletú praženú kávu, čím dosahuje ešte plnšiu chuť a arómu zrnkovej kávy.

NESCAFÉ uvedením exkluzívnej novinky – NESCAFÉ GOLD Barista chce priniesť  do pohodlia vášho domova nečakane lahodnú chuť čerstvo praženej kávy s  cremou na povrchu a spríjemniť tak vaše hmlisté jesenné rána, či chladné, dlhé zimné večery. Táto rozpustná káva je obohatená o veľmi jemne namletú praženú kávu, čím dosahuje ešte plnšiu chuť a arómu zrnkovej kávy.

Rozpustná káva NESCAFÉ GOLD Barista je obohatená o jemne pražené zrná Arabica. Jej chuť je doladená do ešte väčšej plnosti čerstvo praženej kávy a chutí ako od baristu z kvalitnej kaviarne, navyše pri zachovaní benefitu jednoduchej prípravy rozpustnej kávy. NESCAFÉ GOLD Barista spoznáte podľa atraktívneho designového balenia, ktoré sa bude skvelo vynímať na poličke v kuchyni, či ako exkluzívny darček pod vianočným stromčekom. Potom stačí jediný pohľad na pôvabnú zlatohnedú plechovku a prenesiete sa do sveta, kde všetko vonia čerstvo upraženou kávou. S nohami zabalenými pod teplou dekou sa môžete tešiť na výraznú chuť a jemnú krémovú penu, ktorú baristi nazývajú crema. Je ideálna pre tých, čo si radi vychutnajú lahodnú vôňu a chuť kávy.

Kávu pripravíte jednoducho: 1 až 2 lyžičky kávy prelejte 180 ml horúcej (nie vriacej!) vody a zamiešajte.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.