Neviete si vybrať? Ani sa niet čomu diviť... dobrý čaj vždy poteší
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 29.9.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dni sa krátia, noci predlžujú, večery sú chladné, rána zahmlené a listy žltnú. Leto je definitívne za nami a na rad prichádza ďalšie ročné obdobie – jeseň. A po ňom zima. Nevzdávajte sa tak ľahko letnej nálady, nalaďte sa ešte na okamih na letnú nôtu a vyskúšajte šťavnatú a voňavú novinku od Liptonu.

 

Chuť leta

 

Dni sa krátia, noci predlžujú, večery sú chladné, rána zahmlené a listy žltnú. Leto je definitívne za nami a na rad prichádza ďalšie ročné obdobie – jeseň. A po ňom zima. Nevzdávajte sa tak ľahko letnej nálady, nalaďte sa ešte na okamih na letnú nôtu a vyskúšajte šťavnatú a voňavú novinku od Liptonu.

 

Lipton Raspberry Pomegranate

 

Objavte novú variáciu lahodného zeleného čaju Lipton Raspberry Pomegranate! V tejto čajovej novinke sa spája obľúbená chuť drobných voňavých malín s exotickým sladkokyslým granátovým jablkom. Oddajte sa originálnej chuti starostlivo vybraných lístkov kvalitného zeleného čaju a šťavnatého ovocia.

 

Táto novinka je k dispozícii v pyramídových vreckách, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecko je väčšie než klasické a zmes je z väčších kúskov čajových lístkov, čo čaju umožní lepšie vyniknutie prirodzenej chute.

 

 

Jesenné čajové posedenie

 

Doprajte si čajovú chvíľku s najbližšími priateľmi a v teple domova. Čaj vás príjemne zahreje a vytvorí pohodovú atmosféru, a to nielen o piatej. Podľa starej britskej tradície je čaj o piatej spoločenskou udalosťou, pri ktorej sa podáva nielen čaj, ale tiež niečo chutné na zahryznutie. Lipton spojil obe veci dohromady a teraz si tak môžete vychutnať šálok poctivého čaju, ktorý je jednoducho na zjedenie.

 

Lipton Blueberry Muffin

 

Lipton prichádza s jedinečnou novinkou, ktorá kombinuje tradičný čierny čaj s chuťou populárnou sladkých muffinov. Doprajte si unikátny čajový zážitok a ochutnajte kombináciu starostlivo vybraných lístkov čierneho čaju, šťavnatých čučoriedok a sladkej vône teplých, čerstvo upečených muffinov.

 

Táto novinka je k dispozícii v pyramídových vrecúškach, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecúško je väčšie ako klasické a zmes je zložená z väčších kusov čajových lístkov, čo umožňuje lepšie vyniknutiu prirodzenej čajovej chute.

 

 

Typický jesenný

 

Jeseň je časom, alebo skôr nečasom, kedy je lepšie zostať doma so šálkou horúceho čaju a nejakou sladkou dobrotou. Pokiaľ ale práve nemáte po ruke nič sladké, siahnite po nových čajoch Lipton. Tie sú inšpirované jedinečnými sladkými dezertmi. Vychutnať si tak môžete napríklad poctivý čierny čaj s príchuťou hrušky v čokoláde.

 

Lipton Pear Chocolate Inspiration

 

Hrušky sú typickým ovocím jesene. Sú voňavé, sladké a šťavnaté. Ich lahodnú chuť ešte navyše skvele podtrhne kvalitná čokoláda. Tento jedinečný dezert sa stal inšpiráciou i pre čaje Lipton. Vznikol tak čaj s dokonalou jesennou vôňou, ktorá je doslova na zahryznutie. Nalaďte sa na jesennú nôtu a vychutnajte si výnimočnú chuť nového čierneho čaju Lipton Pear Chocolate Inspiration. Voňavá čajová zmes v sebe skrýva lístky čierneho čaju doplnené sladkou chuťou hrušky a ešte sladšej čokolády.

 

Túto novinku dostanete v pyramídových vrecúškach, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecko je väčšie než klasické a zmes je z väčších kusov čajových lístkov, čo čaju umožňuje lepšie vyniknutie prirodzenej chute.

 

 

Zelený čaj s francúzskym šarmom

 

Francúzsko je zemou vycibreného vkusu, noblesnej elegancie a pôžitkárstva. Mnohými francúzskymi delikatesami si radi spríjemňujeme svoje chvíle pohody. Práve medzi také lahôdky patria i makrónky, drobné mandľové koláčiky plnené rôznymi druhmi krémov. Tie sa stali inšpiráciou pre čaje Lipton, ktoré prichádzajú s revolučnou novinkou - čajom, ktorý je skrátka na zahryznutie.

 

Lipton Lemon Macaroon

 

Zabudnite na bežný zelený čaj a vyskúšajte skutočnú francúzsku delikatesu od Liptonu, ktorá je inšpirovaná jednou z najmodernejších francúzskych cukroviniek. Zelené čajové lístky sú lahodne dopĺňané kúskami citrónu a príchuťou francúzskych makróniek.

 

Táto novinka je k dispozícii v pyramídových vrecúškach, ktoré spájajú výhody sypaného a tradičného porciovaného čaju. Pyramídové vrecúško je väčšie ako klasické a zmes je zložená z väčších kúskov čajových lístkov, čo čaju umožní lepšie vyniknutie prirodzenej chute.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.