Doprajte si kávu ako od profesionála! NESCAFÉ GOLD Barista: exkluzívna novinka prémiovej rady
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 24.8.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

NESCAFÉ uvádza na trh exkluzívnu novinku – NESCAFÉ GOLD Barista, ktorá prinesie do pohodlia vášho domova nečakanú chuť čerstvo praženej kávy s lahodnou cremou na povrchu. Táto rozpustná káva je obohatená o veľmi jemne namletú praženú kávu, čím dosahuje ešte plnšiu chuť a arómu zrnkovej kávy.

NESCAFÉ uvádza na trh exkluzívnu novinku – NESCAFÉ GOLD Barista, ktorá prinesie do pohodlia vášho domova nečakanú chuť čerstvo praženej kávy s lahodnou cremou na povrchu. Táto rozpustná káva je obohatená o veľmi jemne namletú praženú kávu, čím dosahuje ešte plnšiu chuť a arómu zrnkovej kávy.

Pre tých, ktorí si radi vychutnajú silu skvelej kávy, pripravilo NESCAFÉ novinku: rozpustnú kávu NESCAFÉ GOLD Barista.  Káva je obohatená o jemne pražené zrná Arabica. Chuť je tak doladená do ešte väčšej plnosti čerstvo praženej kávy a chutí ako od baristu z kvalitnej kaviarne, navyše pri zachovaní benefitu jednoduchej prípravy rozpustnej kávy. Spolu s výraznou chuťou sa môžete tešiť aj z jemnej krémovej peny, ktorú baristi nazývajú crema.

Novinku NESCAFÉ GOLD Barista spoznáte podľa atraktívneho designového balenia, ktoré sa bude vynikajúco vynímať na poličke v kuchyni. Potom stačí jediný pohľad na pôvabnú zlatohnedú plechovku a prenesiete sa do sveta, kde všetko vonia čerstvo upraženou kávou.

Kávu pripravíte jednoducho: 1 až 2 lyžičky kávy prelejte 180 ml horúcej (nie vriacej!) vody a zamiešajte.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.