Ivana Ondriová: Nezvestný
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 27.7.2014 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Už druhý román tento rok vychádza mladej spisovateľke Ivane Ondriovej. Kniha Nezvestný sa práve dostáva na pulty kníhkupectiev. A o čom je?

Už druhý román tento rok vychádza mladej spisovateľke Ivane Ondriovej. Kniha Nezvestný sa práve dostáva na pulty kníhkupectiev. A o čom je?

 

O tom, aké je to prísť o vlastného syna... O malé, nevinné, päťročné dieťa, ktorému by predsa nikto nikdy nemal ublížiť? A ktoré by nemalo len tak zmiznúť? Valentína Kalisová to vie. Po jej Oliverovi totiž jedného dňa nebolo ani stopy! Nik ho nevedel nájsť, nik ho nevidel, nepočul kričať o pomoc. Polícia bola bezradná, Valentína a jej manžel na pokraji síl. Dokonca aj po piatich  rokoch je malý Oliver Kalis stále nezvestný… Jeho otec sa snaží viesť normálny život, kandiduje na primátorské kreslo, pokúša sa o záchranu manželky, ktorá podľa neho trpí ťažkými depresiami… Lenže to, čo navonok vyzerá ako dojemná starostlivosť milujúceho muža, má v skutočnosti veľmi trpkú príchuť...

Vymaní sa Valentína z tieňov minulosti a z rúk násilného manžela a jeho matky? Okúsi nové šťastie pri záhadnom muzikantovi Emanuelovi? A nájde tiež odpoveď na to, čo sa stalo v ten osudný deň, keď jej syn zmizol? A čo ak je to všetko len šokujúca hra…?

 

 

Vydavateľstvo: Motýľ



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.