| Recept na dnes: Bruselské kuracie prsia | 
||
| Autor(ka) : Martina  Jeníková Dátum a čas : 17.7.2001 03:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...  | 
    ||
| 2 kurčatá, 200g husacej pečene, 200g teľacieho mäsa, 120g masla, soľ, muškátový kvet, koňak, mandle, smotana Zadnú časť kurčaťa vykostíme a pomelieme s husacou pečeňou a teľacím mäsom. Posolíme, okoreníme muškátovým kvetom, zjemníme 4 lyžicami smotany a dobre premiešame. Kuracie prsia vykostíme, rozdelíme na 4 porcie, naklepeme, naplníme pripraveným hašé, zabalíme, spevníme špáradlom a upečieme a masle. Ozdobíme praženými mandľami, polejeme koňakom a flambujeme. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.  | 
||