Rozvoniaval celý Polus.
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 26.5.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Polus City center má svoju vlastnú školu varenia, v ktorej sa minulú sobotu konal deň otvorených dverí. Mnoho známych osobností sa prišlo zabávať a variť v duchu filozofie tejto školy RADOSŤ VARIŤ.

Polus City center má svoju vlastnú školu varenia, v ktorej sa minulú sobotu konal deň otvorených dverí. Mnoho známych osobností sa prišlo zabávať a variť  v duchu filozofie tejto školy RADOSŤ  VARIŤ.

 

Svoje skvelé recepty predviedla naživo  Zuzka Vačková, Biba Ondrejková, Zora Czoborová,  Robo Opatovský, Eňa Podzámska, moderátor Milan „Mimo“ Ambróz z Dobrého rána na JOJke a mnohí ďalší.   Chutné jedlá od celebrít i od profesionálnych kuchárov  zo školy varenia v Poluse  rozvoniavali široko, ďaleko po nákupnom centre a ochutnať ich mohol každý, kto prišiel na deň otvorených dverí cielene aj kto sa náhodne zastavil. Takto oslávili v Poluse Svetový deň rodiny, lebo rodina, spoločný zdravý životný štýl, stravovanie a stolovanie patria jednoznačne k sebe.

 

Nekomerčná škola varenia v Polus City Center má názov „RADOSŤ VARIŤ“  a presne túto myšlienku a filozofiu aj sprostredkováva svojím absolventom kurzov varenia. Minimálne 5-krát v týždni ponúka pravidelné kurzy varenia aj pre začiatočníkov, aj pre skúsených kuchárov,  teda pre širokú verejnosť. Kurzy sú v rôznych časoch dopoludnia i popoludní, čiže každý záujemca si nájde vhodný termín a čas.

 „Veľká časť realizovaných kurzov je  bezplatná a ponúkame ich našim návštevníkom ako osvetu a nadštandardnú službu. Stačí sa prihlásiť prostredníctvom e-mailovej adresy.  Časť kurzov je za poplatky v rozmedzí  cca 10 – 30 Euro, čo sú prijateľné ceny pre širokú verejnosť. Naša škola je určená aj takým  ľuďom, ktorí  by si komerčné kurzy  v klasických školách nemohli dovoliť. uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Polusu.

 

Presné termíny, časy a mená lektorov nájdete jednoducho, ako harmonogram kurzov  na webstránke www.poluscitycenter.sk  v rubrike Radosť variť, alebo na Facebook stránke pod názvom:  Radosť variť - Škola varenia v Poluse.  

ŠKOLU VARENIA nájdete v Poluse na 1. poschodí v uličke medzi Food Courtom a Cinema City.

Na kurzy varenia sa môžete prihlásiť na mailovej adrese varenie@poluscitycenter.sk

 

Počas celého roka bude Škola varenia v Poluse organizovať: pravidelné kurzy varenia pre začiatočníkov i pokročilých, bezplatné, aj platené, jednoducho pre širokú verejnosť, ukážky a exhibície vo varení so zaujímavými osobnosťami, profesionálnymi kuchármi i celebritami,  môžete si v nej dokonca zorganizovať narodeninové večierky, či firemné párty, zorganizujú pre Vás mnohé ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou.

 

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.