Revolúcia vo flirtovaní
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 22.5.2014 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Niekto sa preň narodil, iný nikdy nespozná jeho skutočné taje. V modernej dobe ho možno študovať, dokonca si na ňom založiť kariéru. Flirt je forma umenia i súčasť každodenného života, je to túžba po dobrodružstve a súčasne aj potvrdenie vlastného sebavedomia a šarmu. Mnoho štúdií dokazuje, že flirtovanie je zdravé a má pozitívne účinky.

Niekto sa preň narodil, iný nikdy nespozná jeho skutočné taje. V modernej dobe ho možno študovať, dokonca si na ňom založiť kariéru. Flirt je forma umenia i súčasť každodenného života, je to túžba po dobrodružstve a súčasne aj potvrdenie vlastného sebavedomia a šarmu. Mnoho štúdií dokazuje, že flirtovanie je zdravé a má pozitívne účinky.

 

Základnou výbavou každého flirtovania-chtivého muža je vôňa. To bola vždy hlavná filozofia značky Axe, ktorá tzv. axe efektom zvýšila príťažlivosť každého muža. Axe uzatvára kruh príťažlivosti a po prvý krát v histórii prináša telový deodorant aj pre nežné pohlavie.

Vyskúšajte absolútnu novinku Axe Anarchy for Him a For Her v nových sviežich a najmä sexy vôňach:

Axe Anarchy For him /pre neho/ je zmyselná ovocná vôňa v tónoch granátového jablka a čučoriedky, následne okúzlená podmanivým náznakom fialky, levandule a šalvie. Mužskosť vône podčiarkujú fragmenty santalového dreva a exotického korenia.

Axe Anarchy For her /pre ňu/ je bohatá vôňa sviežeho ovocia, zatiaľ čo kvetinové tóny zvýraznia ženskosť. Vôňu dopĺňa ľahký nádych vanilky a exotických drevín.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.