HORÚCA SVADOBNÁ NOVINKA
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 27.4.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Svadbu chce mať každá nevesta dokonalú – od výzdoby cez pohostenie a zábavu až po darčeky pre svadobných hostí. Práve preto by na žiadnej svadbe nemali chýbať ovocné CHUTNÉ KYTICE, ktoré počas predchádzajúcich dvoch svadobných sezón vždy splnili aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Chutné kytice sa stali hitom svadieb na Slovensku

Svadbu chce mať každá nevesta dokonalú – od výzdoby cez pohostenie a zábavu až po darčeky pre svadobných hostí. Práve preto by na žiadnej svadbe nemali chýbať ovocné CHUTNÉ KYTICE, ktoré počas predchádzajúcich dvoch svadobných sezón vždy splnili aj tie najnáročnejšie požiadavky. A oprávnene – sú totiž krásnou a originálnou dekoráciou, chutným občerstvením a milým darčekom pre svadobčanov v jednom. Preto by nemali chýbať ani na vašej svadbe!

 

Aké sú svadobné CHUTNÉ KYTICE?

 

Skutočne jedinečná svadobná výzdoba

Túžite po niečom milom, originálnom a zároveň praktickom? Niet lepšej výzdoby na váš svadobný stôl než je čerstvá a voňavá chutná kytica. Prežiari svadobnú sálu, ohúri i tých najnáročnejších hostí a navyše stačí natiahnuť ruku, keď dostanete chuť na ľahké občerstvenie. CHUTNÉ KYTICE dokážu prispôsobiť vzhľad svojich výrobkov s akoukoľvek svadobnou výzdobou a požiadavkami, aby pomohli dotvoriť mimoriadny estetický a chuťový zážitok.

 

Svieže a ľahké svadobné občerstvenie

Vytvorené iba z prvotriedneho čerstvého ovocia a pravej belgickej čokolády, sú CHUTNÉ KYTICE výbornou alternatívou klasickej ovocnej misy či tradičných zákuskov. V spojení s čokoládovou fontánou sú ideálnym občerstvením hlavne na letných svadbách, kde si svadobčania radi doprajú ovocné osvieženie. Aranžmány z kúskov čerstvého ovocia sa zase vynikajúco hodia do sladkého bufetu, ale tiež ako osvieženie po obrade alebo nápaditý dezert.

 

Darček, ktorý si vychutná každý

CHUTNÉ KYTICE ako alternatíva klasickej výslužky? A prečo nie! Ak chcete vašim najbližším dopriať prémiové darčeky, ktoré ešte na inej svadbe nedostali, sú tým pravým riešením. Zvoliť si môžete druh ovocia, čokolády, typ zdobenia a balenie, ktoré vám najviac vyhovuje. Jahody vyzdobené ako nevesta a ženích? Alebo čokoládová kocka do kávy s luxusne napísanými iniciálkami mladomanželov a dátumom svadby? Pre CHUTNÉ KYTICE to nie je žiadny problém. Užite si váš deň chutne a naplno!

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.