Ošetrenie pleti prípravkami Restylane je na klinike Ethetic ešte komfortnejšie
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 14.4.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Klinika Esthetic zareagovala na rastúce nároky klientov na komfort a v súlade s najnovšími svetovými trendami im zabezpečila pre injekčné ošetrenie pleti prípravkami Restylane najmodernejšie injekčné striekačky Restylane Skinboosters od spoločnosti Galderma.

Klinika Esthetic zareagovala na rastúce nároky klientov na komfort a v súlade s najnovšími svetovými trendami im zabezpečila pre injekčné ošetrenie pleti prípravkami Restylane najmodernejšie injekčné striekačky Restylane Skinboosters od spoločnosti Galderma.

 

Injekčné striekačky sa vyznačujú novým dávkovacím systémom SmartClick™, ktorý bol predstavený na 12. ročníku celosvetového kongresu anti-aging medicíny AMWC v Monaku 3. - 5. apríla 2014. Zo Slovenska sa na kongrese zúčastnili aj lekári z kliniky plastickej chirurgie a estetickej medicíny Esthetic.

 

Estetická medicína sa neustále mení a vyvíja. Celosvetovo sa zvyšuje dopyt po injekčnej liečbe. „Aj na našej klinike zaznamenávame zvýšený záujem o úpravy na tvári, ktoré nie sú veľkého rozsahu a nerobia sa s s cieľom zmeniť výzor. Práve naopak, sú to drobné zákroky, ktoré robia tvár prirodzene peknou. Pre okolie sú takmer nepozorovateľné, ale pre sebavedomie a dobrý pocit klienta majú veľký význam,“ vysvetľuje dôvody využívania striekačiek Restylane Skinboosters na klinike Esthetic jej majiteľka, MUDr. Alexandra Novotná, PhD..

 

S rastúcim dopytom vyžadujú lekári nástroje, ktoré ponúkajú väčšiu bezpečnosť, presnosť a pohodlie pri manipulácii. Výrobca týchto injekčných striekačiek sa preto snažil zabezpečiť dôsledné splnenie všetkých ich požiadaviek a novú striekačku pred zavedením do praxe podrobil rozsiahlym testom a konzultáciám medzi odborníkmi. V medzinárodnej skupine vybraných lekárov bola ako jediná zo Slovenska práve doktorka Novotná. „Nové injekčné striekačky na aplikáciu výplňových materiálov vďaka vylepšenej ergonómii presne spĺňajú naše nároky. Zvyšujú komfort pri aplikácii pre lekára aj klienta, pretože majú vstavaný jedinečný ovládač dávkovania. Vďaka tomu sa lekár môže sústrediť na techniku aplikácie a nemusí sledovať dávkovanie. Striekačka nastavuje dávkovanie sama s presnosťou na mikrokvapky,“ vysvetľuje doktorka Novotná.

 

Ošetrenie pleti pomocou striekačiek Restylane Skinboosters  má dlhodobé priaznivé účinky na kožu. Kyselina hyalurónová v prípravkoch Restylane zlepšuje jej pružnosť, celkovú hydratáciu, pevnosť, znižuje drsnosť, odstraňuje jemné linky a tiež nedokonalosti vzniknuté po akné. Prípravky Restylane patria u klientov k najpopulárnejším a v týchto dňoch oslavujú 20 miliónov úspešných aplikácií.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.