Kúpou štýlového trička podporíte ohrozené zvieratá
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 14.4.2014 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vlky, zubra a dokonca i majestátneho leva môže podporiť každý, kto si zaobstará unikátne tričko zo špeciálnej kolekcie BUSHMAN FOR ZOO. Z jedného zakúpeného trička BUSHMAN FOR ZOO budú venované vždy 4 € pre konkrétne zviera zo zoologickej záhrady. Tričká sú na predaj v jednotlivých predajniach BUSHMAN alebo na e-shope. BUSHMAN projekt na pomoc ohrozeným druhom spúšťa začiatkom apríla na Slovensku i v Čechách.

Vlky, zubra a dokonca i majestátneho leva môže podporiť každý, kto si zaobstará unikátne tričko zo špeciálnej kolekcie BUSHMAN FOR ZOO. Z jedného zakúpeného trička BUSHMAN FOR ZOO budú venované vždy 4 € pre konkrétne zviera zo zoologickej záhrady. Tričká sú na predaj v jednotlivých predajniach BUSHMAN alebo na e-shope. BUSHMAN projekt na pomoc ohrozeným druhom spúšťa začiatkom apríla na Slovensku i v Čechách.

Lev v Bojniciah

Najvznešenejším a zároveň i jedným  z najohrozenejších obyvateľov Zoologickej záhrady Bojnice je Lev berberský. Kráľ zvierat je symbolom záhrady a má medzi priaznivcami zoo stovky fanúšikov. Všetci jeho obdivovatelia môžu teraz prispieť v rámci projektu Bushman for zoo na jeho chov. Stačí si zaobstarať originálne tričko Bushman s obrázkom leva Aslana.

Tričko zo špeciálnej edície s motívom Aslana si bude možné zakúpiť za 26,60 € k od začiatku apríla v bojnickej zoologickej záhrade a tiež v kamenných predajniach Bushman i prostredníctvom e-shopu.

Vlky v Bratislave

Úspešným odchovom mláďat vlka obyčajného sa môže pochváliť Zoologická záhrada Bratislava. Tunajšia svorka má aktuálne šesť členov, jej chovatelia sa však momentálne trápia s nedostatočným životným priestorom pre tieto psovité šelmy. Plánujú preto výstavbu nových, na ktoré môže prispieť ktokoľvek v rámci projektu Bushman for zoo. Stačí si zaobstarať originálne tričko Bushman s obrázkom vlka obyčajného.

Tričko zo špeciálnej edície s motívom vlka si bude možné zakúpiť za 26,60 € od začiatku apríla v bratislavskej zoologickej záhrade a tiež v kamenných predajniach Bushman a prostredníctvom e-shopu.

Zubor v Košiciach

Majestátne plemeno najväčšieho európskeho cicavca, Zubra európskeho, chovajú s úspechom niekoľko rokov v Zoologickej záhrade v Košiciach. Odchovom mladých zubrov pomáhajú košickí odborníci udržaniu populácie tohto kriticky ohrozeného živočícha. Prispieť na jeho úspešný chov môže teraz každý, kto má chuť a chce sa aspoň nepriamo podieľať na záchrane ohrozeného druhu. V rámci projektu Bushman for zoo si stačí zaobstarať originálne tričko Bushman s obrázkom Zubra európskeho.

Tričko zo špeciálnej edície s motívom zubra si bude možné zakúpiť za 26,60 € od začiatku apríla v bratislavskej zoologickej záhrade a tiež v kamenných predajniach Bushman a prostredníctvom e-shopu.

Viac na www.bushman.sk, www.bushmanshop.sk



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.