Nové balíčky na grilovanie: Sedlčanský Hermelín na gril
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 10.4.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Grilovanie patrí v posledných rokoch k typickým jarným a letným kulinárskym aktivitám. Aj keď je grilovanie masa a údenín stále najrozšírenejšie, tradičná česká značka plesňových syrov Sedlčanský dokázala osloviť svojimi špeciálnymi grilovacími balíčkami zákazníkov, ktorí si chcú zvyčajné grilovacie menu chuťovo oživiť.

Grilovanie patrí v posledných rokoch k typickým jarným a letným kulinárskym aktivitám. Aj keď je grilovanie masa a údenín stále najrozšírenejšie, tradičná česká značka plesňových syrov Sedlčanský dokázala osloviť svojimi špeciálnymi grilovacími balíčkami zákazníkov, ktorí si chcú zvyčajné grilovacie menu chuťovo oživiť. Grilovanie hermelínu si našlo priaznivcov predovšetkým medzi ľuďmi, ktorí grilujú často alebo majú radi chuťovo pestrú kuchyňu, resp. sú fanúšikmi menej mäsitej či úplne vegetariánskej stravy.

Grilovacie balíčky Sedlčanský sú cielene pripravené na grilovanie – obsahujú syry vhodné na úpravu pri vysokej teplote i skvelé prísady. Takéto syry sa na grile nerozpadnú, vnútro syra sa krásne rozteká, ale kôrka podrží celý syr pohromade. Bonusom je vrecúško grilovacieho korenia alebo omáčky zdarma.

 

Charakteristika grilovacích balíčkov Sedlčanský

Sedlčanský Hermelín na gril – tradičný Hermelín na gril vhodný na úpravu pri vysokých teplotách, s vrecúškom korenia zdarma, obsahuje 4x syr (4x 100 g) a grilovacie korenie (7 g)

Sedlčanský Hermelín na gril s omáčkou – tradičný Hermelín na gril s osviežujúcou a sladkastou barbecue omáčkou, obsahuje 4x 100g syr  a barbecue omáčku (30 g)

Sedlčanský Ohnivák na gril – ostrejší variant s pikantným korením vo vnútri syru i na povrchu pre všetkých milovníkov štipľavých chutí, obsahuje 4x syr (4x 100 g) a pikantné grilovacie korenie (7 g)

Sedlčanský Hermelín na gril s brusnicovou omáčkou – tradičný Hermelín na gril so sviežou letnou omáčkou z brusníc, obsahuje 4x 100g syr a brusnicovú omáčku (50 g)



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.