Veľa vody a zábavy s novinkami Jupík Crazy Aqua
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 7.4.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Má menej kalórií, uhasí smäd bez konzervantov, umelých farbív a sladidiel, zmestí sa do každého batohu či tašky a vďaka špeciálnemu športovému uzáveru poľahky uhasí smäd. Presne taká je ochutená voda Jupík Crazy Aqua, najlepší nápoj pre deti, ktoré sa chystajú objavovať svet vonku a prežívať nevšedné zážitky s kamarátmi.

Toto leto nemusí žiaden malý objaviteľ krotiť svoje nápady!

Má menej kalórií, uhasí smäd bez konzervantov, umelých farbív a sladidiel, zmestí sa do každého batohu či tašky a vďaka špeciálnemu športovému uzáveru poľahky uhasí smäd. Presne taká je ochutená voda Jupík Crazy Aqua, najlepší nápoj pre deti, ktoré sa chystajú objavovať svet vonku a prežívať nevšedné zážitky s kamarátmi. Spoznajte aj vy Jupík Crazy Aqua v nových príchutiach citrón a malina v obľúbených 0,5l formátoch či unikátny formát medzi detskými vodami, Jupík Crazy Aqua Jahoda a Malina v 330ml fľaške pre malé deti a ich pohodlný pitný režim. Toto leto bude plné vody a zábavy – s Jupíkom!

 

NOVINKA JUPÍK CRAZY AQUA CITRÓN A MALINA

Každý správny parťák vie, že bez Jupíka sa von nejde! Tento moderný nesýtený nápoj z pramenitej vody s kvapkou ovocnej šťavy vždy zaženie smäd práve vo chvíli, kedy by ten mohol prekaziť dobre rozbehnutú zábavu. Nové príchute citrón a malina nielen skvele osviežia, ale aj pobavia crazy zvieratkami na pollitrových fliašiach s praktickým športovým uzáverom. Vďaka tomu je Jupík Crazy Aqua perfektným doplnkom pitného režimu detí. A báť sa nemusia ani ich mamy – táto detská voda neobsahuje žiadne konzervanty, umelé farbivá či sladidlá.

 

TIP PRE NAJMENŠÍCH – JUPÍK CRAZY AQUA JAHODA A MALINA 330ML

Jupík nezabúda ani na tých najmenších, a preto v roku 2014 predstavuje unikátny formát 330ml, jediný svojho druhu medzi detskými vodami na Slovensku i v Čechách. Novinky Jupík Crazy Aqua Jahoda a Malina sú výborné pre menšie deti, pretože im poskytnú rovnaký komfort pitia, ako majú „veľkáči“. Samozrejmosťou je aj mamičkami veľmi obľúbený športový uzáver, nízky obsah cukru a absencia konzervantov, sladidiel alebo umelých farbív. Navyše sú mimoriadne praktické na dlhšie cesty i na každodenné prechádzky, ktoré odteraz budú vďaka Jupíku a jeho originálnym zvieratkám vždy novým a nezvyčajným dobrodružstvom!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.