Samsung mení doterajšie predstavy o chladničkách
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 11.4.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Najnovšie chladničky Samsung typu Food Showcase a French Door vynikajú eleganciou, kvalitou a inovatívnymi funkciami. Ukladanie a uchovávanie potravín je tak jednoduché a prehľadné.

Najnovšie chladničky Samsung typu Food Showcase a French Door vynikajú eleganciou, kvalitou a inovatívnymi funkciami. Ukladanie a uchovávanie potravín je tak jednoduché a prehľadné.

 

Spoločnosť Samsung predstavuje na slovenskom trhu svojich najnovších zástupcov z oblasti chladenia. Kategórie chladničiek Food Showcase a French Door menia vďaka svojim výnimočným vlastnostiam zaužívaný spôsob chladenia.

 

„Chladnička v modernej domácnosti už nie je len prostým pomocníkom. Je dôležitou súčasťou interiéru kuchyne. Preto predstavujeme nový rad prémiových chladničiek Food Showcase a French Door, ktoré ponúkajú jednoduchú organizáciu uložených potravín,“ hovorí Michal Kollár, produktový manažér spoločnosti Samsung Electronics, a dodáva: „Zákazníci nechcú tráviť príliš veľa času pri otvorenej chladničke počas hľadania potravín. Samsung Food Showcase je riešením pre všetkých členov domácnosti, ktorá kombinuje požiadavky spotrebiteľov s vynikajúcou kvalitou a inovatívnym dizajnom.“

 

Chladnička Food Showcase

 

Chladnička Food Showcase je neprehliadnuteľná už len svojím zovňajškom. Jej inovatívny dizajn dôvtipne delí potraviny podľa doby skladovania: vitrínová časť ShowCase umožňuje okamžitý prístup k často používaným potravinám ako malé občerstvenie, nápoje alebo ovocie, a vnútorná časť InnerCase je určená pre potraviny vyžadujúce dlhšiu dobu skladovania.

 

Vitrína ShowCase otvára iba vonkajšie dvere novej chladničky Samsung Food Showcase. Po jej otvorení môže každý len za okamih nájsť presne to, čo hľadá. Je tu niekoľko variabilných priehradiek na omáčky, nápoje, desiaty a pod. Vitrína je rozdelená do troch základných zón, ktoré umožňujú ukladať rôzne druhy potravín podľa individuálnych potrieb.

Vnútorná časť chladničky InnerCase je navrhnutá na uskladnenie potravín, pri ktorých nie je potrebné, aby boli tak často po ruke. Na rozdiel od bežných chladničiek s jedným chladiacim systémom pre chladničku aj mrazničku oddeľuje inovatívny systém All Around Cooling spoločnosti Samsung prúdenie vzduchu zvlášť pre chladničku a mrazničku. Navyše vonkajšie dvere chladničky sú vybavené tzv. Metal cooling kovovým plátom, ktorý akumuluje chlad a po opätovnom zatvorení chladničky napomáha k rýchlejšiemu dosiahnutiu potrebnej teploty. Vzduch prúdi niekoľkými vývodmi, takže efektívne chladí každú poličku. Výsledkom je, že ovocie a zelenina sú dlhšie čerstvé. Mraznička súčasne eliminuje negatívny efekt veľmi nízkych teplôt na potraviny (tzv. „spálenie mrazom“) a udržiava tak vysokú kvalitu zmrazeného jedla.

 

Zásobník na ľad sa vyznačuje elegantným prevedením z nerezovej ocele a jasným, ľadovo modrým displejom. Pri stlačení tlačidla si môžu používatelia vychutnať osviežujúci pohár chladenej filtrovanej vody alebo si naplniť džbán kockami ľadu, či ľadovou triešťou. Zásobník na ľad Ice Master je zabudovaný vo dverách mraziacej časti, takže poskytuje cenný priestor navyše tým, že uvoľňuje ďalšie dve police. Jeho kapacita je napriek tomu až 2 kg ľadu.

 

Pohon chladničky Samsung Food Showcase zaisťuje digitálny invertorový kompresor, ktorý zdokonaľuje využitie energie a chladiacej schopnosti. Automaticky volí medzi siedmimi rýchlosťami otáčok v závislosti na chladiacich požiadavkách. Výsledkom tejto inteligentnej technológie sú veľké úspory energie, nižšia hlučnosť a dlhá životnosť. Navyše, na digitálny invertorový kompresor sa vzťahuje 10-ročná záruka.

 

 

Chladnička French Door

 

Taktiež chladnička typu French Door vyniká svojbytným dizajnom z nerezovej ocele. Je vybavená dvojicou dverí a dvoma zásuvkami. Spotrebiteľom ponúka ideálny priestor pre výhodné rodinné balenia, rovnako ako pre potraviny najrôznejších tvarov, veľkostí aj požiadaviek na teplotu.

 

French Door ponúka samostatnú priehradku umiestnenú vo výške pracovnej plochy kuchynskej linky. Okrem toho, že maximálne uľahčuje vyberanie a vkladanie potravín počas varenia, má táto priehradka aj tzv. CoolSelect zónu. Môžete si vybrať medzi štyrmi prednastavenými režimami teploty presne podľa typu uložených potravín. Priehradka CoolSelect je po stranách novo vybavená tenkými kovovými lištami Smart Divider, ktoré sa posúvajú horizontálne aj vertikálne pomocou jediného tlačidla.

 

Jedinečným modelom je po novom RF24HSESBSR, ktorý je vybavený automatom na prípravu sódovej vody v spolupráci so spoločnosťou Sodastream. Samsung je prvým výrobcom na svete, ktorý exkluzívne ponúka vo svojich chladničkách Sodastream.

 

Chladnička Samsung French Door je vybavená technológiou Space Max, vďaka ktorej má stenčený plášť. Vonkajšie rozmery tak zostávajú nezmenené, napriek tomu ponúka väčšiu vnútornú kapacitu. V prípade modelu RF24FSEDBSR ide až o 510 litrov.

 

Rovnako ako všetky ostatné chladničky zo širokej ponuky domácich spotrebičov Samsung majú aj chladničky z kategórie French Door unikátnu beznámrazovú technológiu True No Frost. Nevytvára sa v nich nepríjemná námraza, ktorá u bežných chladničiek postupne zvyšuje ich energetickú náročnosť a ktorá môže za vznik povlaku na poličkách. Mikroskopické čiastočky ľadu nezostávajú ani na samotných potravinách, takže vydržia čerstvé omnoho dlhšie. Úsporou energie a nižšou hlučnosťou sa vyznačuje digitálny invertorový kompresor, ktorý zaisťuje plynulý chod a na ktorý sa vzťahuje záruka 10 rokov.

 

Chladiaca a mraziaca časť sú riadené nezávisle na sebe pomocou inovovanej technológie Twin Cooling Plus. Dve samostatné prúdenia vzduchu a presné ovládanie teploty udržujú optimálnu úroveň vlhkosti v chladničke a mrazničke. Systém Twin Cooling Plus tak pomáha zaistiť, aby ovocie a zelenina mali ideálnu vlhkosť a zostali čo najdlhšie čerstvé alebo aby sa zmrzlina nezmenila na ľad. K optimálnej distribúcii chladného vzduchu v oboch častiach prispieva technológia Multi Flow.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.