Ešte viac dobrodružstva a zábavy s novinkou Skittles Confused?
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 13.4.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V továrni na výrobu obľúbených žuvacích cukríkov Skittles prišlo k vážnej nehode. Roboty sa zbláznili a zmiešali dokopy len tie najobľúbenejšie príchute cukríkov z balení Skittles Fruits, Crazy Sours a Wild Berry. Maškrtníci však nemusia byť smutní, pretože vznikla z toho ešte uletenejšia verzia Skittles Confused? zabalená do sviežeho tyrkysového šatu.

V továrni na výrobu obľúbených žuvacích cukríkov Skittles prišlo k vážnej nehode. Roboty sa zbláznili a zmiešali dokopy len tie najobľúbenejšie príchute cukríkov z balení Skittles Fruits, Crazy Sours a Wild Berry. Maškrtníci však nemusia byť smutní, pretože vznikla z toho ešte uletenejšia verzia Skittles Confused? zabalená do sviežeho tyrkysového šatu.

To hlavné „zmätenie“ spočíva v tom, že sa pomiešali príchute a farby. Farba cukríka ti už viac neprezradí akú príchuť ideš ochutnať, lebo červený cukrík môže mať príchuť mandarínky, žltý čučoriedky či zelený čerešne.

 

S horúcou novinkou Skittles Confused? môžeš zažiť okrem dobrodružstva aj veľa zábavy, pretože nikdy nevieš, ktoré Skittles sa práve chystáš ochutnať. Hádaj, ktoré príchute sa nachádzajú práve v tvojom vrecúšku!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.