Šperk podľa vášho gusta
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 31.3.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Jedinečná súťaž, spojenie výnimočných značiek. Dizajnová značka kávovarov NESCAFÉ Dolce Gusto a dánska značka šperkov Trollbeads vyhlasujú súťaž pre všetkých, ktorí si vedia vychutnať okamžiky a zachovať si každú špeciálnu chvíľku života.

Jedinečná súťaž, spojenie výnimočných značiek. Dizajnová značka kávovarov NESCAFÉ  Dolce Gusto a dánska značka šperkov Trollbeads vyhlasujú súťaž pre všetkých, ktorí si vedia vychutnať okamžiky  a zachovať si každú špeciálnu chvíľku života.

Značka NESCAFÉ Dolce Gusto spustila súťaž, v ktorej  možno vyhrať náramok a prívesky značkového šperku Trollbeads. Do súťaže sa zasielajú kódy z krabičiek balenia kapsúl značky NESCAFÉ Dolce Gusto alebo z obalu kávovaru tejto značky.

Dizajnové kapsulové kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto vynikajú schopnosťou prípravy kvalitnej kávy. Za svoj dizajn získali viaceré prestížne ocenenia. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa spájajú práve s dánskou značkou Trollbeads, ktorá vyrába svoje šperky ručne s precíznym výberom tých najlepších materiálov a v úzkej spolupráci s dizajnérmi.

Do súťaže sa môže zapojiť každý nad 18 rokov po zakúpení balenia kapsúl (od 24. februára do 27. apríla) alebo registráciou aj skôr zakúpeného kávovaru NESCAFÉ Dolce Gusto a postupuje podľa pokynov na web stránke: wwww.vyhrajtegustosperk.cz/sk. Okrem 25-percentnej zľavy na nákup Trollbeads, súťažiaci môže vyhrať aj základný štýlový náramok s unikátnymi korálikmi, podľa vlastného výberu.  Dizajn výsledného náramku  závisí len od vkusu jeho nositeľa.  

Viac informácií o súťaži: www.vyhrajtegustosperk.cz/sk

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.