Aditíva Somat sa postarajú o váš riad i umývačku riadu
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.3.2014 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Už ste niekedy bližšie nahliadli do svojej umývačky? Z vonku vyzerá čisto, ale vo vnútri sa môže hromadiť mastnota a škodlivý vodný kameň. Ako teda dosiahnuť perfektne čistý riad a zároveň i zabezpečiť ochranu vašej umývačky riadu? Riešenie je veľmi jednoduché – značka Somat spoločnosti Henkel Slovensko predstavuje aditíva Somat s trojitým účinkom. Čistič, soľ, oplachovač a osviežovač sa postarajú o dokonalú čistotu vášho riadu a poskytnú dôležitú starostlivosť vašej umývačke.

Už ste niekedy bližšie nahliadli do svojej umývačky? Z vonku vyzerá čisto, ale vo vnútri sa môže hromadiť mastnota a škodlivý vodný kameň. Ako teda dosiahnuť perfektne čistý riad a zároveň i zabezpečiť  ochranu vašej umývačky riadu? Riešenie je veľmi jednoduché – značka Somat spoločnosti Henkel Slovensko predstavuje aditíva Somat s trojitým účinkom. Čistič, soľ, oplachovač a osviežovač sa postarajú o dokonalú čistotu vášho riadu a poskytnú dôležitú starostlivosť vašej umývačke.

 

Somat čistič umývačky s trojitým čistiacim účinkom čistí dôležité časti umývačky od vodného kameňa, zvyškov mastnoty a navyše čistí filter umývačky. Odstraňuje usadeniny z ťažko dostupných miest a dokonca ho možno použiť aj na čistenie gumových tesnení. Výrazne tak predlžuje životnosť vašej umývačky. Odporúčanie: Somat čistič umývačky používajte pravidelne raz za 1-2 mesiace.

Somat soľ s trojitým účinkom proti vodnému kameňu pomáha chrániť umývačku, ostrekovacie ramená a trúbky pred usádzaním vodného kameňa. Prispieva tak k dosiahnutiu najväčšieho umývacieho výkonu. Bojuje s tvrdosťou vody, ktorá v priebehu času spôsobuje usadzovanie vodného kameňa. Zrnká soli sa nezlepujú a dokonale sa rozpúšťajú. Soľ musí byť používaná spoločne so štandardnými čistiacimi prostriedkami (napr. Somat Classic Tabs). Jeho použitie je doporučené aj pri používaní multifunkčných tabliet (All in 1) pri veľmi tvrdej vode (> 21 ° dH).

Dôležité upozornenie: Kuchynská soľ nie je vhodnou náhradou. Obsahuje zložky, ktoré sa pri umývacom procese nerozpustia a môžu poškodiť umývací mechanizmus umývačky. Preto predchádzajte problémom a používajte soľ Somat s trojitým účinkom proti vodnému kameňu.

 

Somat oplachovač s trojitým účinkom vďaka obohatenému zloženiu prináša lesk briliantov umývanému riadu a zároveň napomáha aj rýchlejšiemu vyschnutiu riadu. Somat oplachovač na povrchu riadu vytvorí tzv. „lotosový efekt", kedy kvapky vody z povrchu ľahšie stečú a riad ostáva  žiarivo lesklý. Somat oplachovač je odporúčané taktiež používať v kombinácii so štandardnými čistiacimi prostriedkami (napr. Somat Standard). Jeho použitie je doporučené aj pri používaní multifunkčných tabliet (All in 1) pri veľmi tvrdej vode (> 21 ° dH).

 


V neposlednom rade Somat Deo-Perls s trojitým účinkom prevonia vašu umývačku riadu. Obohatená receptúra ​​osvieži umývačku v každom umývacom cykle nádhernou vôňou citróna. Úplne nový variant Odor Block má neutralizačný účinok proti občasným pachom prúdiacich z umývačky. Unikátna technológia Deo-Perls zabezpečuje priebežné uvoľňovanie aktívnych látok. Vydrží až 60 umývacích cyklov. Osviežovač umiestnite do umývačky tak, aby nebránil pohybu striekacích ramien a otvorenie veka plniacej komory.

 

Somat aditíva s trojitým účinkom pomáhajú udržať vašu umývačku v kondícii. Zakaždým sa môžete spoľahnúť na perfektné výsledky. Navyše vám pomôžu predĺžiť životnosť vašej umývačky riadu, a to s vynikajúcimi výsledkami v každom umývacom cykle.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.