Domáca vodáreň od Gardeny
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 12.4.2014 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mať chatu alebo záhradu bez vody je naozaj veľký problém. Hovorí sa, že je to drahocenná tekutina bez ktorej nedokážeme existovať. A je to pravda! V prípade akýkoľvek problémov so zásobovaním vody existuje jednoduché riešenie.

Mať chatu alebo záhradu bez vody je naozaj veľký problém. Hovorí sa, že je to drahocenná tekutina bez ktorej nedokážeme existovať.  A je to pravda! V prípade akýkoľvek problémov so zásobovaním vody existuje jednoduché riešenie.

Stačí mať po ruke domácu vodáreň a ťažkosti sú „za vodou“. Domáca vodáreň Gardena 4000/5 eco Comfort dokáže distribuovať úžitkovú vodu do domácnosti i na záhradu automaticky. Je určená na čerpanie čistej sladkej vody. Neodporúča sa teda používať ju na slanú vodu, agresívne, ľahké horľavé látky a potraviny. Je veľkou výhodou je jej ekologická prevádzka. Tá umožňuje úsporu energie až o 15 % oproti normálnej prevádzke.  Celá konštrukcia domácej vodárne je vymyslená tak, aby bola jej prevádzka bezpečná, bezúdržbová s jednoduchým ovládaním. Dokazuje to aj poistka poistkou chodu na sucho a automatickým bezpečnostným vypnutím pri prehriatí čerpadla. Starostlivosť o nádrž s objemom  24 litrov na vodu odpadá. Prvých päť rokov je totiž bezudržbová. Spätný ventil je ručne alebo automaticky nastaviteľný pre ideálne nasávanie vody. Malá a kompaktná domáca  vodáreň Gardena 4000/5 eco Comfort  je vybavená manometrom a tlakovým spínačom. Ak váhate nad domácou vodárňou pretože neviete akým spôsobom ju doma nainštalovať, verte, že s tým problémy určite nebudú! Jednoduchá inštalácia domácej vodárne Gardena 4000/5 eco Comfort umožňuje predfilter a spätná klapka, ktoré sú do domácej vodárne integrované.

www.gardena.sk



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.