Nová kolekcia športového oblečenia na sezónu jar/leto 2014 pre všetky dievčatá a ženy, ktoré milujú tanec
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 19.2.2014 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Značka adidas predstavuje novú kolekciu športového oblečenia na sezónu jar/leto 2014 pre všetky dievčatá a ženy, ktoré milujú tanec. Nová kolekcia, so štýlovými detailmi, modernými strihmi a odvážnou potlačou, poteší všetky tanečníčky od baletu až po street dance a dodá ženám sebavedomie, ženskú silu a pôvab nielen počas vystúpení ale aj pri zábave na tréningoch.

Značka adidas predstavuje novú kolekciu športového oblečenia na sezónu jar/leto 2014 pre všetky dievčatá a ženy, ktoré milujú tanec. Nová kolekcia, so štýlovými detailmi, modernými strihmi a odvážnou potlačou, poteší všetky tanečníčky od baletu až po street dance a dodá ženám sebavedomie, ženskú silu a pôvab nielen počas vystúpení ale aj pri zábave na tréningoch.

 

To je presne dôvod, prečo si značka adidas vybrala na prezentáciu tejto kolekcie dievčenskú  tanečnú skupinu Ladylicious. Dievčatá – Veronika Ferancová, Petrita Baculíková, Danica Szelleová, Zuzka Kaduková a Mony Sakmanová – sú každá úplne iná ale ich rozličné energie vytvárajú na pódiu harmóniu, rovnako ako rôzne štýly novej adidas kolekcie.

 

Túto sezónu prináša adidas v novej kolekcii zmes farieb a štýlov pre všetky dievčatá a ženy, aby podporili ich ženskosť a sebavedomie. Farebné kombinácie sa zameriavajú na kontrasty – svetlá jednoduchosť sa mieša s neónovými odtieňmi. Spletité použitie farieb a vzorov je veľmi dobre vidieť v dvoch hlavných outfitoch:

 

Elegantný, ženský outfit pozostáva prevažne zo sviežej oranžovej farby. Jemné a bohaté odtiene sa zhodujú so sofistikovanou tanečníčkou Veronikou. Outfit je perfektný pre každú dámu, rovnako ako tanečný štýl port – de – bras alebo zumba. A tým vytvára jemné a sexy ženské pohyby.

 

Športový  „street“ outfit predstavuje príjemnú  sivú farbu spojenú so všetkými odtieňmi sviežej ružovej, až po tmavú purpurovú. Je odvážnou alternatívou pre tančníčky, ktoré sa rady prezentujú hip – hopom a street dance štýlom.

 

Bez ohľadu na to, aký taneční štýl uznávate, alebo na akej tančnej úrovni ste, je dôležité mať správnu oporu v nohách. V novej kolekcii nájdete obuv v prémiovom dizajne a môžete sa spoľahnúť na jej technické vymoženosti a prispôsobivosť, ktorú vám zaručia pri tanci. Najťažšie bude vybrať si z množstva farebných možností a vzorov. Jeden pár v tejto sezóne nemusí stačiť..

 

Produkty z novej kolekcii adidas sú ľahko kombinovateľné, stačí sa pozrieť na dievčatá z Ladylicious. Tanečníčka Danica Szelleová to povedala najlepšie: „Našla som inšpiráciu v rôznych tanečných štýloch, vybrala som si prvky, ktoré sa mi páčia a použila som ich vo svojom štýle. Milujem hrať sa a vytvárať rôzne štýly pri každom tanci. Je to veľká zábava!“

 

Tanečná skupina Ladylicious

Pred tým, než dievčatá z Ladylicious začali spolu tancovať v skupine, poznali sa ako kamarátky a tanečníčky. Prelom v ich kariére nastal po tom, čo sa ako skupina predstavili v show Česko – Slovensko má talent. Od tej doby vystupujú na rôznych akciách doma aj v zahraničí, v rôznych videoklipoch, televíznych projektoch, muzikáloch a na hudobných festivaloch. Ich ženskosť, vášeň, tvorivosť, kreativita a sila je zárukou perfektného výsledku. Nechajte sa inšpirovať skupinou Ladylicious a vyberte si svoje nové tanečné oblečenie. Tanečná sezóna práve začína!

Viac informácií nájdete na stránke www.adidas.sk



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.