Móda jar - leto 2001
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 17.3.2001 02:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ak chcete byť túto jar a najmä v lete „in“ nájdite si v nasledujúcom prehľade toho, „čo letí“ svoj štýl a vhodne si doplňte šatník.
Časť III.

Ruža – Havajské kvety – Tropické ovocie
Svetovým trendom sú letné šaty s výraznými kvetmi, farieb vencov havajských tanečníc. Veľké červené kvety na rozviatych šifónových šatách sú to pravé pre prvé slnečné dni. Kvet tohto leta – ružu – môžete mať ako potlač na nežných dievčenských šatách, ako aplikáciu našitú na bokovkách v štýle hippie alebo ako doplnok na krku či v ušiach. Moderné sú aj priliehavé minišortky, topy a sukne so vzorom tropického ovocia - najlepšie ananásom - na najzvodnejších častiach vášho tela.








Safari a vojenské uniformy
Tento rok sa prelína safari s vojenským štýlom. Môžete nosiť pieskovú i olivovú, sukňu v koloniálnom štýle i nábojnicové opasky. Saká a bundy vyzerajú ako uniformy, košele majú klasický strih a sukne sú po kolená. Dôležitým detailom sú vrchné klopy na vreckách. Elegantné unifomy šité na mieru sa hodia na každú postavu. Rafinovaná elegancia - nablýskané mosadzné gombíky, veľké vypchávky, široké prieramníky na kostýmoch, maskovacie zelenohnedé odtiene na šifónových šatách.


Romantika - Antika
S novým miléniom sa vracia i krehká romantika. V rozvlnenom šifóne alebo s perlami rozsypanými v živôtiku sa ľahko zmeníte na éterickú vílu. Grécky štýl - tuniky a riasenie a svetlé farby - perleťové a snehobiele najlepšie podčiarknu vašu ženskosť. Trendom bude všetko, čo je zavinuté, zauzlené, nariasené, poskladané a prestrihnuté.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.