Študenti dizajnu budú opäť vymýšľať nemožné
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 14.1.2014 12:41
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Obľúbená medzinárodná súťaž Electrolux Design Lab predstavuje tému pre rok 2014. Študentov sa pýta, ako doma vytvoriť zdravé prostredie. Do prestížnej súťaže, ktorú v roku 2011 vyhral slovenský študent Adrián Mankovecký sa môžu zapojiť študenti a čerství absolventi dizajnu.

Obľúbená medzinárodná súťaž Electrolux Design Lab predstavuje tému pre rok 2014. Študentov sa pýta, ako doma vytvoriť zdravé prostredie. Do prestížnej súťaže, ktorú v roku 2011 vyhral slovenský študent Adrián Mankovecký sa môžu zapojiť študenti a čerství absolventi dizajnu.

 

Electrolux Design Lab otvára 12. ročník súťaže. Úlohou študentov je navrhnúť spotrebiče, ich doplnky alebo súvisiace služby, ktoré prispejú k vytvoreniu zdravého domáceho prostredia. „Život v meste je rušný a náročný, preto chceme, aby sa naše domovy stali miestom pokoja a relaxu. Verím, že vízie študentov pomôžu ľudí nasmerovať k zdravšiemu životnému štýlu,“ vysvetľuje Stefan Marzano, riaditeľ dizajnu spoločnosti Electrolux.

 

Hlavnú tému – Zdravý domov – organizátori rozdelili do troch súťažných kategórií: radosť variť, starostlivosť o látky a svieži vzduch. Študenti majú na vypracovanie návrhov čas do 6. apríla 2014. Výherca súťaže sa môže tešiť na polročnú stáž v globálnom dizajnovom centre Electrolux a finančnú odmenu. Slovensko už v  súťaži Electrolux Design Lab bodovalo. V roku 2011 ju vyhral študent VŠVU Adrián Mankovecký s dizajnom prenosnej práčky, ktorá rýchlo a jednoducho vyčistí škvrny na oblečení.

 

Viac informácií o súťaži sa dočítate na http://electroluxdesignlab.com/en/



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.