Doprajte svojmu telu upokojujúcu a relaxačnú aromaterapiu od AVONu!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 17.12.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zima predstavuje pre pleť a pokožku ťažké obdobie. Pôsobením chladu, mrazu a teplých vrstiev oblečenia sa vysušujú a stávajú citlivejšími, najmä ak zanedbávame každodennú starostlivosť. Nenechávajte svoje telo čakať, doprajte mu regeneráciu, keď to najviac potrebuje!

Zima predstavuje pre pleť a pokožku ťažké obdobie. Pôsobením chladu, mrazu a teplých vrstiev oblečenia sa vysušujú a stávajú citlivejšími, najmä ak zanedbávame každodennú starostlivosť. Nenechávajte svoje telo čakať, doprajte mu regeneráciu, keď to najviac potrebuje!

 

Pripravte si horúci kúpeľ a pridajte doň Upokojujúcu vonnú soľ do kúpeľa s harmančekom a levanduľou. Soľ nasypte do horúceho kúpeľa a nechajte rozpustiť, aby ste pocítili upokojujúcu a relaxačnú silu a dodali svojej pokožke jemný a svieži pocit. Počas kúpeľa môžete stratiť množstvo tekutín potením, čo môže viesť až k dehydratácii. Preto nezabudnite vypiť dostatočné množstvo vody pre kúpeľom, počas neho aj po ňom, aby ste boli dostatočne hydratovaní.

 

Vďaka pare z kúpeľa sa vaše póry otvoria. Naneste preto malé množstvo Zlupovacej pleťovej masky s výťažkom z lekna na končeky prstov a krúživými pohybmi ju aplikujte na pleť a pokožku krku. Začnite na brade, pokračujte smerom hore a von z tváre. Nechajte masku prirodzene zaschnúť, kým nebudete mať na pleti napnutý pocit. Následne ju zlúpnutím odstráňte z pleti. Získate na dotyk čistú a sviežu pleť. Pred nanášaním pleťovej masky pleť vždy dôkladne očistite, aby mala maska priamy kontakt s pleťou a mohla pôsobiť účinnejšie.

 

 

Po osušení tváre jemne vmasírujte na spánky a ostatné pulzujúce miesta ako napríklad na zápästie a krk Balzam pre pokojný spánok s harmančekom a levanduľou. Jeho zloženie má upokojujúce účinky.

 

 

 

 

Napokon venujte pozornosť aj pokožke rúk a chodidiel. Vmasírujte hrubú vrstvu Krému na ruky a chodidlá s výťažkom z lekna do pokožky rúk a chodidiel. Nechajte 3 až 5 minút pôsobiť a potom vmasírujte aj zvyšok. Tento krém hĺbkovo vyživuje, hydratuje a regeneruje pokožku, zanecháva ju jemnú a hodvábnu. Viac krému nanášajte do oblastí náchylných na vysychanie, ako sú hánky a päty.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.