Pečenie je zábava
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 14.12.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ako zvládnuť vianočné pečenie? S novými rúrami na pečenie Miele H 6000 sa obávať nemusíte. Disponujú funkciami a vybavením, ktoré vám pomôžu zvládnuť vianočné prípravy s úsmevom a nadhľadom.

Ako zvládnuť vianočné pečenie? S novými rúrami na pečenie Miele H 6000 sa obávať nemusíte. Disponujú funkciami a vybavením, ktoré vám pomôžu zvládnuť vianočné prípravy s úsmevom a nadhľadom.

Vďaka programu horúci vzduch plus môžete piecť vianočné pečivo až v troch úrovniach súčasne. Ak obľubujete kysnuté koláče či štrúdľu, oceníte funkciu klimatické pečenie. Počas neho sa do vnútorného priestoru rúry pridáva vlhkosť, čo uľahčuje nielen prvotné kysnutie cesta, ale aj samotné pečenie. Koláče budú chrumkavé a zároveň vláčne, ako by ste ich práve doniesli od profesionálneho pekára.

Ak si pri pečení neveríte a voľba prevádzkového spôsobu, nastavovanie teploty a času nie je vaša silná stránka, vyberte si jeden z mnohých automatických programov. Rúra sa o všetko postará sama. Ak sa vám nejaký pokrm výborne vydarí pri vlastnom nastavení, uložte si všetky parametre do svojich programov a  kedykoľvek sa k nim vráťte. Takto si vytvoríte až 20 programov.

Nemusíte sa obávať ani zdĺhavého čistenia. Mnohé rúry na pečenie Miele sú vybavené automatickým samočistením v podobe pyrolýzy – pripálené zvyšky jedál sa rozpadnú na popol, ktorý stačí už len vytrieť. Dlhé čistenie a agresívne prostriedky tak patria minulosti.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.