IKEA tipy na vianočné darčeky
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 6.12.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ani sa nenazdáte a Vianoce sú tu! Nechajte sa inšpirovať tipmi od IKEA a nájdite ten pravý darček pre každého, koho máte radi.

Ani sa nenazdáte a Vianoce sú tu! Nechajte sa inšpirovať tipmi od IKEA a nájdite ten pravý darček pre každého, koho máte radi. 

 

Pre čas, ktorý trávime spolu

 

Snívali ste niekedy o tom, že rozprávkové postavičky z vašej detskej knižky „ožili?“ Teraz sa tak môžete zahrať so svojimi deťmi vďaka knihe KRULLIG o Princeznej a šťastí a plyšovým hračkám NOJSIGGULLGOSSE a SÅNGTRAST.

Deti sú rady súčasťou sveta dospelých. Podľa prieskumu IKEA chce 53% detí tráviť viac času s rodičmi v kuchyni počas varenia. Ukážte im, že sú súčasťou vášho kuchárskeho tímu a zaobstarajte si rovnaké zástery. SNÖKUL, detská zástera, SNÖKUL, zástera.

Kreativita je veľmi dôležitá, bez ohľadu na vek. S PYSSLA korálkami si spolu s deťmi môžete jednoducho vytvoriť farebné dekorácie pre váš domov, podnos pod  šálku čaju, či šperky.

 

Pre deti

 

Podporte fantáziu vašich detí a staňte sa divadelným režisérom alebo súčasťou publika. S JÄTTELITEN, bábkami na prsty môžete hrať až za šiestich hercov naraz!

Viete, ktorá hra je jednou z najlepších vôbec? Hra na schovávačku, alebo opustený ostrov, ktorý v sebe ukrýva svet fantázie a dobrodružstva, alebo…. Pri týchto hrách je najlepšie mať vlastný stan CIRKUSTÄLT.

Horská dráha pre guľôčky naučí aj tie najmenšie rúčky obratnosti. Guľôčky MULA

 

Pre tínedžerov

 

Určite si všímate, že vaše dospievajúce deti kladú čoraz väčší dôraz na oblečenie a celkovú vizáž. To však nie je to jediné, čo ich teraz zaujíma. Myslíte si, že si chcú pozvať kamarátov do izby plnej hračiek a detského nábytku? Nie. Ale buďte bez obáv, premena izby vás nemusí stáť „majland“. Zopár vankúšov, nová stolička, zaujímavé LED osvietenie, a najmä disco guľa alebo reflektor môžu dodať izbe vašich detí úplne nový a štýlový dospelácky vzhľad!

-    DANSA, disko guľa  LED osvietením. Rozsvieti detskú izbu a premení ju na malú diskotéku s jedinečnou atmosférou, ktorá je ako stvorená na veselú narodeninovú oslavu.

-    SPRIDA LED reflektor. Tento reflektor vytvára hravú atmosféru, vaše dieťa bude mať pocit, že je na javisku.

-    LJUSNING, rám LED lampou. Tento rám hodí dekoratívny prstenec svetla okolo najnovšieho diplomu vášho dieťaťa, fotky zvieraťa alebo obľúbenej kapely a v miestnosti vyčarí osobnú a útulnú atmosféru.

-    SÅRBAR, vankúš, srdce. Obojstranný - z jednej strany je hladký, z druhej má ozdobné detaily, vaše dieťa tak môže obmieňať vzhľad izby.

-    TRENDIG 2013, stolička. Kolekcia inšpirovaná ďalekou Áziou,  limitovaná edícia!

 

Pre mamu

 

Viete, čo sa jej páči? Rada varí pri vôni čerstvých byliniek a korenia? Rada číta knihy predtým, ako zaspí? Má rada ručné práce? IKEA má niečo pre každú ženu.

 

Pre otca

 

Kúpiť darček otcovi je najťažšie. Vždy povie, že nič nechce...Avšak praktickým darčekom ho určite nesklamete. Alebo niečím chutným, či pohodlným?

 

Pre priateľa alebo suseda

 

Ak poznáte vkus vašich priateľov či príbuzných, vyberte im niečo do domácnosti. Váza, svietnik alebo iné bytové dekorácie určite potešia, ak ich správne vyberiete.

      

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.