Najväčšia multibrandová kampaň na čokoládové tyčinky prináša okamžitú výhru 350 eur každý deň!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 31.10.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Najväčšia multibrandová kampaň na čokoládové tyčinky spoločnosti Mars v tomto roku prichádza na český aj slovenský trh. Fanúšikovia obľúbených čokoládových tyčiniek Snickers, Twix, Mars a Bounty budú môcť od októbra získať každý deň veľmi atraktívnu výhru vo výške 350 eur.

Najväčšia multibrandová kampaň na čokoládové tyčinky spoločnosti Mars v tomto roku prichádza na český aj slovenský trh. Fanúšikovia obľúbených čokoládových tyčiniek  Snickers, Twix, Mars a Bounty  budú môcť od októbra získať každý deň veľmi atraktívnu výhru vo výške 350 eur.

Od 14. októbra si milovníci čokoládových tyčiniek prídu na svoje a okrem pôžitku z obľúbenej čokoládovej tyčinky sa môžu zapojiť aj do atraktívnej súťaže. Nákupom ľubovoľnej z tyčiniek značky Snickers, Twix, Mars alebo  Bounty s výrazným označením VYHRAJ 350 EURO v obchodných reťazcoch  po celej Slovenskej republike môžu zabojovať o skvelú finančnú výhru – 350 eur každý deň. 

Je to najväčšia multibrandová kampaň na čokoládu tohto roka. Naši spotrebitelia vyhľadávajú produkty s pridanou hodnotou, ktorou je v tomto prípade  okamžitá výhra 350 eur každý deň. Kľúčom k úspechu súťaže je jednoduchá mechanika a silná marketingová podpora, “ hovorí Radovan Veselý, brand manažér spoločnosti Wrigley.

Súťaž vychádza v ústrety spotrebiteľom s rôznymi chuťovými preferenciami tak, aby si vybrať mohol skutočne každý.  Pre milovníkov kombinácie čokolády, arašidov a karamelu je výhra ukrytá vo svetovo najobľúbenejšej čokoládovej tyčinke Snickers. Pre tých, ktorí dávajú prednosť kokosu s mliečnou čokoládou, je výhra pripravená v tyčinke Bounty. Možnosť podeliť sa nielen o dve tyčinky skladajúce sa z chrumkavej sušienky, obľúbeného karamelu a čokolády, ale aj výhru, umožňuje TWIX. A nezabudlo sa ani na priaznivcov tradičnej obľúbenej nugátovo-karamelovej tyčinky Mars. 

Súťaž prebieha vo všetkých obchodných reťazcoch v SR a trvá celých 8 týždňov až do 8. decembra. Pre súťažiacich je teda pripravených 56 x 350 eur. Stačí si kúpiť ľubovoľnú zo štyroch čokoládových tyčiniek Snickers, Twix, Mars alebo Bounty  s výrazným červeným označením VYHRAJ 350 EURO a zaregistrovať unikátny kód, ktorý sa nachádza na vnútornej strane obalu, do formulára na stránke www.vyhraj350euro.sk. 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.