Vstavaná vinotéka HOTPOINT LUCE WL 24 A/HA
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 18.10.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vstavaná vinotéka Hotpoint Luce WL 24 A/HA patrí do radu kompaktných spotrebičov s výškou 45 cm v prevedení nerez a sklo. Vďaka tejto kolekcii je možné dokonale kombinovať rôzne spotrebiče do kompaktných dizajnových celkov podľa vkusu a funkčných požiadaviek – pyrolitické rúry, mikrovlnné rúry, kávovary a vinotéky.

Vstavaná vinotéka Hotpoint Luce WL 24 A/HA patrí do radu kompaktných spotrebičov s výškou 45 cm v prevedení nerez a sklo. Vďaka tejto kolekcii je možné dokonale kombinovať rôzne spotrebiče do kompaktných dizajnových celkov podľa vkusu a funkčných požiadaviek – pyrolitické rúry, mikrovlnné rúry, kávovary a vinotéky.

Vinotéka je určená pre tých najnáročnejších spotrebiteľov. Umožňuje optimálne uchovávanie a zretie 24 fliaš vína vďaka stálej a rovnomernej teplote, bez nepríjemných otrasov. Sklo dvierok má navyše ochranu proti UV žiareniu. Spotrebič má vnútorné osvetlenie, 3 drevené police, elektronické ovládanie, digitálny displej s ukazovateľom teploty, ktorá sa vo vnútri dá nastaviť od 4 do 18 °C.

 

Vstavaná vinotéka HOTPOINT LUCE WL 36 A/HA

Vstavaná vinotéka Hotpoint Luce WL 36 A/HA je určená pre tých najnáročnejších spotrebiteľov. Umožňuje optimálne uchovávanie a zretie až 36 fliaš vína vďaka stálej a rovnomernej teplote, bez nepríjemných otrasov. Sklo dvierok má navyše ochranu proti UV žiareniu. Spotrebič má vnútorné osvetlenie, 5 drevených políc, elektronické ovládanie, digitálny displej s ukazovateľom teploty, ktorá sa vo vnútri dá nastaviť od 4 do 18 °C. Jej rozmery sú 71,5 x 56 x 54 cm (v x š x h).



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.