Tieto Vianoce sú trendom vláčiky, ktoré nájdete v predajni „train & coffee“
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 7.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Blížia sa Vianoce a my vstupujeme do obdobia radosti a pokoja či už v kruhu rodiny, alebo kamarátov. Aspoň tak by to malo byť. Povedzme si ale otvorene, kým sa dopracujeme k pokojnému štedrovečernému stolu čaká nás zhon a stres zo všetkých príprav, ktoré sú s Vianocami spojené.

Blížia sa Vianoce a my vstupujeme do obdobia radosti a pokoja či už v kruhu rodiny, alebo kamarátov. Aspoň tak by to malo byť. Povedzme si ale otvorene, kým sa dopracujeme k pokojnému štedrovečernému stolu čaká nás zhon a stres zo všetkých príprav, ktoré sú s Vianocami spojené. 

 

Od náročného „behania“ po obchodoch pri nakupovaní darčekov Nás v posledných rokoch odbremení internetový spôsob nakupovania.

 


Ak máte doma chlapca, alebo aj chlapa jedna z predajní čo Vás osloví je modelárska predajňa a kaviareň trian & coffee v Trnave. V predajni nájdete vláčiky, figúrky, krajinky, domčeky a iné príslušenstvo modelovej železnice, ale aj autíčka a vrtuľníky na diaľkové ovládanie. „Slováci sú ľudia zruční a radi si robia veci po svojom, preto vytváranie si modelovej železnice patrí medzi obľúbený spôsob oddychu pre chlapcov a chlapov“ hovorí jeden z majiteľov predajne. Pokiaľ nemáte cestu okolo Trnavy máte možnosť si objednať tovar aj pomocou e-shop www.modelovazeleznica.sk.

 

Napriek tomu Vám návštevu modelárskej predajne a kaviarne odporúčame, keďže atmosféru železnice dotvára netradičný spôsob podávania nápojov v kaviarni, ktoré Vám do Vášho „kupé“ privezie elektrický vláčik.

 

Modelársvo s kaviarňou train & coffee nájdete na Športovej ulici 14 v Trnave. Otvorené máme  útorok až piatok v čase od 07 do 18.00, v sobotu od 9.00 do 18.00.

 

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.