SKITTLING ako životný štýl
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 21.8.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zabudni na nudu a šeď všedných dní, pretože Skittling už nie je len crazy športová disciplína, ale životný štýl, ktorý ťa nabije farebnou energiou dúhy. Obľúbené cukríky SKITTLES majú pre všetkých odvážnu výzvu - zapojte sa do súťaže Skittling lifestyle a ukážte svoje módne a umelecké kreácie. Čím pestrofarebnejšie a uletenejšie, tým lepšie - a s väčšou šancou na výhru!

Zabudni na nudu a šeď všedných dní, pretože Skittling už nie je len crazy športová disciplína, ale životný štýl, ktorý ťa nabije farebnou energiou dúhy. Obľúbené cukríky SKITTLES majú pre všetkých odvážnu výzvu - zapojte sa do súťaže Skittling lifestyle a ukážte svoje módne a umelecké kreácie. Čím pestrofarebnejšie a uletenejšie, tým lepšie  - a s väčšou šancou na výhru!

 

Ako vyhrať?

Vytvor módnu alebo umeleckú kreáciu inšpirovanú cukríkmi SKITTLES, odfoť ju alebo natoč na video a zdieľaj na webe www.skittling.sk. Každý mesiac vyhrávajú najlepší kreatívci v oboch kategóriách zaujímavé ceny a prvých 10 súťažiacich, ktorí získajú 100 hlasov, dostanú balík SKITTLES. Súťaží sa až do konca roka, tak neváhaj a zapoj sa. A nezabudni, že už v septembri začína Skittling CHAMPIONSHIP 2013 - súťaž v tom, ako dostať do úst cukrík SKITTLES čo najoriginálnejším spôsobom.

 

 

Skittling fashion - farby vám pristanú

 

Máš módu v krvi a baví ťa experimentovať s farbami? Potom je Skittling štýl stvorený presne pre teba. Jediné pravidlo, ktoré musíš dodržať, je skombinovať čo najviac farieb. Nemusíš sa však báť, netreba pri tom vyzerať ako papagáj. „Farebný outfit v sebe nesie úžasnú porciu pozitívnej energie, ale nie každý má tú odvahu vystúpiť zo šedého davu a zažiariť. Ak sa vo farebnom oblečení necítite svoji, alebo tak celkom nepasuje k vášmu životnému štýlu, stačí použiť farebné doplnky a detaily a ukázať, že nuda a šeď nemá vo vašom živote miesto,“ hovorí štylistka Simona Galová. Daj si farebné cukríky SKITTLES a nechaj do seba prúdiť inšpiráciu! Prinášame hneď niekoľko tipov, ako na to:

 

Jeden prstík inak

Farebné laky na nechty sú horúcim hitom každého ročného obdobia. Prečo ale zostať u jedného odtieňa? Skús si, po vzore Beyoncé, jeden z nechtov nafarbiť inak ako ostatné, alebo daj svojej fantázii ešte väčšiu voľnosť. Každý necht v inom odtieni alebo dokonca v inej farbe? Je to len na tebe!

 

Dúhové pramene vlasov

Farebné vlasy sú skvelým spôsobom, ako vyjadriť svoju osobnosť. Si neistá, či by ti zelená hriva prešla u rodičov alebo v škole? Jednou z možností sú farebné clip-in pramene, horúcim hitom je farbenie vlasov kriedou. Či už špeciálny alebo obyčajný suchý pastel, stačí vziať prameň vlasov, navlhčiť ho, nafarbiť kriedou a následne vyfénovať a zalakovať lakom na vlasy. Na návrat do pôvodného stavu stačí vlasy jednoducho umyť. Len pozor: Krieda vlasy vysúša, nezabudni preto na hydratačnú starostlivosť.

 

Kabelka a topánky vo výrazných farbách

„Doba, kedy kabelka a topánky museli byť v rovnakom odtieni hnedej alebo čiernej, je dávno preč. Výrazne farebná taška vám zdvihne náladu aj sebavedomie a stopercentne s ňou zaujmete,“ odporúča štylistka Simona Galová. Tmavé koktejlky a tyrkysové lodičky, béžové nohavice a ostro červený pásik? Nebojte sa experimentovať.

 

Líčenie vo farbe dúhy

S farbami si môžeš pohrať aj pri make-upovom líčení. Hlavne ak sa chystáš na party, môžeš sa s farbami vyblázniť a premeniť svoje viečka na dúhové motýlie krídla. Ani výrazné pery nie sú na zahodenie - je však potrebné myslieť na to, že v takom prípade si oči vystačí zvýrazniť len riasenkou a veľmi jemným líčením.

 

Dúhové šnúrky

Ak ti viac sedí uvoľnený street štýl a bez tenisiek nevyjdeš ani z domu, máš perfektnú príležitosť predviesť svoj Skittling lifestyle s pestrofarebnými šnúrkami, ktoré môžeš zašnurovať hneď niekoľkými spôsobmi.

 

Farebné detaily

Farebné detaily sú skvelou možnosťou pre tých, ktorí preferujú skôr nenápadnosť. Žiarivo farebné hodinky, náhrdelník s výraznými kameňmi, pestrá šatka okolo zápästia alebo na kabelke, farebné obrúčky slnečných okuliarov, výrazná farba rukavíc ... Za štýlové farebné doplnky navyše nemusíš minúť nehorázne peniaze. Mnoho zaujímavých kúskov si môžeš vyrobiť za pár korún a získať tak super farebný originál.

 

Viac sa o Skittling dozviete na webe: www.skittling.sk

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.