SKVOSTNÉ ŠPERKY - JESEŇ/ZIMA 2013
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 2.9.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

...sa odjakživa tešia priazni. Ich výroba siaha do ďalekej histórie ľudstva a každé malé dieťa pozná niekoľko príbehov o truhliciach plných šperkov a drahých kameňov. Zdobeniu a skrášľovaniu sa venovali naši predkovia už veľmi dávno a talentovaní šperkári si užívali priazne mnohých veľkých panovníkov.

...sa odjakživa tešia priazni. Ich výroba siaha do ďalekej histórie ľudstva a každé malé dieťa pozná niekoľko príbehov o truhliciach plných šperkov a drahých kameňov. Zdobeniu a skrášľovaniu sa venovali naši predkovia už veľmi dávno a talentovaní šperkári si užívali priazne mnohých veľkých panovníkov.

V dnešnej dobe si už ale nemusíte všetku tu krásu iba pozerať na fotografiách hviezd z červeného koberca - naši návrhári a šperkári v Marks & Spencer pre Vás pripravili celú kolekciu plnú prekrásnych náhrdelníkov,  náramkov a náušníc, ktorými si môžete urobiť radosť kedykoľvek. Vdýchnite svojmu outfitu dušu a vyberte si ten pravý šperk na veľkolepé slávnostné udalosti i na celodenné nosenie v ruchu moderného mesta. Všetko je pripravené - stačí si vybrať...

 

VZDAJTE HOLD PREPYCHU

 

Krásne šaty si zaslúžia krásny šperk. Naviac vhodne zvoleným kúskom vyniknú Vaše oči alebo štíhla šija. Oživiť môžete výrazným šperkom obyčajne tričko alebo džínsy. Pozdvihnite svoj každodenný outfit o triedu ďalej! So správnymi doplnkami môžete rovno večer po práci vyraziť na párty.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.