Juraj Kemka sa stal kapitánom lode Martin
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 17.7.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Juraj Kemka, známy slovenský herec, sa na chvíľu stal kapitánom lode Martin, ktorá smerovala z Bratislavy na Devín. Ako ambasádor školskej environmentálnej súťaže Vodná akadémia strávil s víťazmi takmer celý deň, ktorý bol poučný a najmä vďaka Jurajovi aj veľmi zábavný. „Zažili sme plavbu loďou, súťaže a slávnostné vyhodnotenie celoročných školských projektov. Myslím, že napriek nepriaznivému počasiu to bol pre deti nezabudnuteľný zážitok. Verím, že im to nadšenie z ochrany životného prostredia vydrží a stanú sa z nich ozajstní milovníci prírody,“ dodaj Juraj Kemka.

Juraj Kemka, známy slovenský herec, sa na chvíľu stal kapitánom lode Martin, ktorá smerovala z Bratislavy na Devín. Ako ambasádor školskej environmentálnej súťaže Vodná akadémia strávil s víťazmi takmer celý deň, ktorý bol poučný a najmä vďaka Jurajovi aj veľmi zábavný. „Zažili sme plavbu loďou, súťaže a slávnostné vyhodnotenie celoročných školských projektov. Myslím, že napriek nepriaznivému počasiu to bol pre deti nezabudnuteľný zážitok. Verím, že im to nadšenie z ochrany životného prostredia vydrží a stanú sa z nich ozajstní milovníci prírody,“ dodaj Juraj Kemka.

 

Celoročný edukačný projekt Inštitútu DAPHNE priniesol štyridsiatim zúčastneným školám nielen informácie o vode, ale motivoval ich k aktívnemu poznávaniu povodia, v ktorom žijú a k priamej účasti na jeho ochrane. Vďaka získaným finančným prostriedkom od Nadácie Coca-Cola zrealizovali tri školy aj malé školské environmentálne projekty. Prvé miesto vo Vodnej akadémii patrí  ZŠ Kudlovská v Humennom, striebornú priečku obsadila ZŠ Dr. Jozefa Dérera v Malackách a tretia skončila ZŠ Lúčky.

 

Viac informácii o projekte získate na webovej stránke http://sutaz.vodajezivot.sk. Celý projekt finančne podporil program Európskej únie LIFE+ a Ministerstvo životného prostredia SR. Školská súťaž sa uskutočnila v rámci projektu LIFE08/INF/SK/000243 Posilnenie povedomia verejnosti o význame vody pre život, jej ochrany a udržateľného využívania podľa Rámcovej smernice o vode, ktorý finančne podporuje Európska únia z programu LIFE+ a MŽP SR ako aj Nadácia Coca-Cola.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.