Zábavný pitný režim pre deti
Autor(ka) : abika
Dátum a čas : 15.7.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Po dvoch mesiacoch plných zábavy, návštev kúpalísk či táborov, oddychu a ničnerobenia je návrat do školských lavíc pre väčšinu detí stresujúci. Mnohé by si prázdniny predĺžili hoci na celý rok.

Po dvoch mesiacoch plných zábavy, návštev kúpalísk či táborov, oddychu a ničnerobenia je návrat do školských lavíc pre väčšinu detí stresujúci. Mnohé by si prázdniny predĺžili hoci na celý rok.

Začiatok školského roka však so sebou prináša aj radosť z opätovného stretnutia kamarátov a kúpy školských pomôcok s obľúbenými hrdinami. Školské tašky, desiatové boxy, zošity, perá – na to všetko sa deti veľmi tešia. V povinnej výbave správneho školáka určite nesmie chýbať ani fľaša na vodu. Rodičia často podceňujú pravidelný pitný režim svojich ratolestí. Ten je jednou z najdôležitejších zásad zdravého životného štýlu vo všetkých vekových kategóriách. Niekoľko nezávislých štúdií potvrdilo, že pozitívne stimuluje činnosť mozgu a s ňou spojenú schopnosť sústrediť sa. Vďaka pravidelnému príjmu tekutín budú vaše deti pozorné a  v škole budú dosahovať lepšie výsledky. Chutné nápoje si  deti pomocou výrobníkov sódy SodaStream vykúzlia rýchlo a jednoducho. Počas prípravy sódy sa zabavia a  navyše uhasia smäd, ktorý v zápale hier a učenia často podceňujú. Vybrať si môžu z množstva príchutí. Špeciálne pre deti sú určené sirupy Orange Peach (pomarančovo-broskyňový) a Apple (jablkový) z radu Goodness for kids. Sú pripravené z čistých ovocných štiav, neobsahujú umelé prísady, farbivá, konzervačné látky a sladidlá. Naopak, obsahujú vitamín C.

Chutné nápoje si odteraz môžu vaši školáci nosiť so sebou kamkoľvek v praktickej a štýlovej taštičke. Zmestí sa do nej desiata či olovrant a fľaša. Na výber sú odolné pollitrové fľaše z limitovanej edície s motívom Doby ľadovej či fľaše v obľúbených farbách dievčat alebo chlapcov.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.