Roztočte ruletu plnú ovocných chutí s Mega Roulette od spoločnosti HARIBO
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 30.6.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zatočte s nudou a urobte si deň o niečo veselší. Hneď, ako ochutnáte mäkké želatínové cukríky Mega Roulette od spoločnosti HARIBO, roztočí sa ruleta plná ovocných chutí ananásu, pomaranča, citróna, jahôd, malín a čiernej ríbezle. Či si už vyberiete ktorúkoľvek z príchutí, určite si cukríky HARIBO Mega Roulette obľúbite. Pri výletoch na bicykli alebo len tak cestou do školy alebo do práce, istotne spestria voľnú chvíľu Vám i Vašim priateľom. Vďaka praktickému baleniu sa cukríky hodia do každej batožiny alebo len tak do vrecka.

Zatočte s nudou a urobte si deň o niečo veselší. Hneď, ako ochutnáte mäkké želatínové cukríky Mega Roulette od spoločnosti HARIBO, roztočí sa ruleta plná ovocných chutí ananásu, pomaranča, citróna, jahôd, malín a čiernej ríbezle. Či si už vyberiete ktorúkoľvek z príchutí, určite si cukríky HARIBO Mega Roulette obľúbite. Pri výletoch na bicykli alebo len tak cestou do školy alebo do práce, istotne spestria voľnú chvíľu Vám i Vašim priateľom. Vďaka praktickému baleniu sa cukríky hodia do každej batožiny alebo len tak do vrecka.

 

„Ovocné želatínové cukríky HARIBO Mega Roulette patria k našim obľúbeným stáliciam,“ uvádza Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO CZ s.r.o. „Rovnako ako pri ostatných cukrovinikách HARIBO na nich naši zákazníci oceňujú predovšetkým špičkovú kvalitu a skvelú chuť preverenú mnohoročnou tradíciou,“ dodáva Rostislav Němec.

 

HARIBO Mega Roulette - ovocná zmes, na ktorú si môžete vsadiť

Či už ako sladkosť medzi jedlami, odmena, ideálny spoločník na cestovanie alebo len ta na chuť – želé kolieska chutia znamenite. HARIBO Mega Roulette sú na trhu v ponuke v 45 gramovom balení. Toto praktické balenie po osemnásť kusov prináša vyvážený mix pomaranča, citróna, jahôd, malín a čiernej ríbezle.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.