V lete jednoducho a ľahko ... alebo, ako základnými kúskami oblečenia získať uvoľnený a trendový vzhľad.
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 19.6.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Akvarelové pastely sú veľkou novinkou tohto leta vďaka chladivým farebným trendom od značiek Burberry, Cacharel a Chanel. Ich módna predpoveď pre sezónu jar-leto 2013 zľahka a noblesne zostupuje priamo z predvádzacieho móla do horúcich ulíc.

Akvarelové pastely sú veľkou novinkou tohto leta vďaka chladivým farebným trendom od značiek Burberry, Cacharel a Chanel. Ich módna predpoveď pre sezónu jar-leto 2013 zľahka a noblesne zostupuje priamo z predvádzacieho móla do horúcich ulíc. Bol to ale práve módny návrhár Rachel Taylor, ktorý ženám ukázal, ako ľahko sa dá oživiť každodenný vzhľad, úžasne jednoduchou kombináciou: pastelové odtiene s mramorovou džínsovinou.

 

Toto spojenie je priam ideálne na prechádzky počas sobotňajšieho popoludnia zaliateho slnkom. Denim totiž dokáže pôsobiť rovnako ležérne ako elegantne a práve pastelovým odtieňom dodáva ženskosť. Nechajte sa inšpirovať kolekciami SORBET a BELLE MARE od F&F a doplňte Váš šatník o trendové kombinácie – bielu, pastely a mramorovú džínsovinu. Púdrová ružová či mentolová blúzka, alebo biely top s jemným ornamentom budú s denimovou košeľou a šortkami, prípadne vestou tvoriť dokonalý outfit na letné dni plné pohody.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.