Dovolenka ako z knižky? Vyberte si v Panta Rhei!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 10.5.2013 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ležíte na pláži, vyhrievate sa na slnku a počujete iba šumenie mora... Alebo by ste sa radšej prechádzali po svetoznámych metropolách a spoznávali pôžitky a radosti rôznych kútov sveta? Že vám to pripomína dovolenku ako z knižky? Vaše sny o tohtoročnom letnom oddychu a výletoch nemusia ostať iba snami. Inšpirujte sa najširšou ponukou kníh v najväčšej sieti kníhkupectiev na Slovensku Panta Rhei. Ak máte 17 či 50 rokov alebo budete tráviť dovolenku na Slovensku či v zahraničí, s knižkami z Panta Rhei sa doma i vo svete jednoducho nestratíte. Zabehnite si do Panta Rhei po svoju „dovolenkovú destináciu“ alebo si vyberte z množstva bedekrov či cestopisov.

Ležíte na pláži, vyhrievate sa na slnku a počujete iba šumenie mora... Alebo by ste sa radšej prechádzali po svetoznámych metropolách a spoznávali pôžitky a radosti rôznych kútov sveta? Že vám to pripomína dovolenku ako z knižky? Vaše sny o tohtoročnom letnom oddychu a výletoch nemusia ostať iba snami. Inšpirujte sa najširšou ponukou kníh v najväčšej sieti kníhkupectiev na Slovensku Panta Rhei. Ak máte 17 či 50 rokov alebo budete tráviť dovolenku na Slovensku či v zahraničí, s knižkami z Panta Rhei sa doma i vo svete jednoducho nestratíte. Zabehnite si do Panta Rhei po svoju „dovolenkovú destináciu“ alebo si vyberte z množstva bedekrov či cestopisov.

 

Násťročné cestovanie – Nič pre rodičov

Londýn – Všetko, čo chcete vedieť, autor: Klay Lamprellová /Fortuna Libri/

Paríž – Všetko, čo chcete vedieť, autor: Klay Lamprellová /Fortuna Libri/

Rím – Všetko, čo chcete vedieť, autor: Klay Lamprellová /Fortuna Libri/

New York – Všetko, čo chcete vedieť, autor: Klay Lamprellová /Fortuna Libri/

 

Žiadne nudné výklady o svetových metropolách... Knižky Nič pre rodičov sú plné histórie, zaujímavostí, fascinujúcich príbehov o ľuďoch a výnimočných miestach - skrátka, o všetkom, čo ste kedy chceli vedieť o Londýne, Paríži, Ríme či New Yorku. Prečo v Ríme každý deň vystrelia z dela, ako chutí v Londýne úhor v aspiku, ktorý mrakodrap v New Yorku mal slúžiť ako prístav pre vzducholode alebo kto sa v Paríži rok čo rok usmeje na šesť miliónov ľudí? To všetko a mnoho iných informácií nájdete v bedekroch Nič pre rodičov

 

Cestovanie slovenskou históriou

Historické mestá na Slovensku, autor: Kolektív autorov /Slovart/

 

Ak plánujete tráviť dovolenku na Slovensku, určite sa vydajte spoznávať slovenské mestá. Kniha Historické mestá na Slovensku vás prevedie históriou, sídelným vývojom, najvýznamnejšími osobnosťami kultúrneho a spoločenského života až 34 slovenských miest. Zaujímavými sú aj informácie o vzniku názvov miest a erbov či známe povesti, báje a legendy. Ak ste milovníkom slovenskej kultúry, nadšeným objavovateľom pokladov a skvostov Slovenska či len občasným cestovateľom po našej krásnej krajine, knižka Historické mestá Slovenska vám poskytne obrovské množstvo užitočných informácií.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.