Farebný a hravý máj v s.Oliver
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 13.4.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Napriek tomu, že sa nám na krátky čas vrátili studené dni, romantický máj pod rozkvitnutou čerešňou si vďaka májovej kolekcii od s.Oliver určite užijú všetky slečny, dámy aj páni. Máj v s.Oliver sľubuje krátke nohavice, veselé farby a ľahké materiály.

Napriek tomu, že sa nám na krátky čas vrátili studené dni, romantický máj pod rozkvitnutou čerešňou si vďaka májovej kolekcii od s.Oliver určite užijú všetky slečny, dámy aj páni. Máj v s.Oliver sľubuje krátke nohavice, veselé farby a ľahké materiály.

 

Kúsky z májovej kolekcie s.Oliver nechajú vyniknúť ženské nohy, za ktorými sa určite otočí nejeden pánsky pohľad. Neprehliadnuteľné budú dámy aj vďaka žiarivým a sýtym farbám na vzorovaných džínsach. Tričká s atypickými vzormi tiež neujdú pozornosti pri ceste do práce či večernej prechádzke v parku.

 

Pánov potešia tričká s potlačou v ležérnom štýle s nádychom leta. Nielen farebné kombinácie, ale aj vzdušné materiály sú predzvesťou blížiaceho sa horúceho leta, ktoré bude pre pánov aj vďaka s.Oliver určite štýlové.

 

Neprehliadnuteľné, zvodné a zároveň hravé kúsky pre dámy a švihácky štýl pre pánov – to je máj v s.Oliver!

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.