F&F HOME JAR-LETO 2013
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 28.2.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Opustiť zimné radovánky a v pohode sa prehupnúť do rozkvitnutej jari – ideálna situácia, ktorá by mala mať prirodzený priebeh. Bez ohľadu na rozmary počasia, prípadne jarnú únavu, atmosféru interiéru vyladí nová kolekcia bytových doplnkov F&F Home. Osvieženie, energia, povzbudenie, obnova síl – to všetko dokážu vyvolať efektne vybrané dekorácie, či už funkčné, alebo okrasné.

Opustiť zimné radovánky a v pohode sa prehupnúť do rozkvitnutej jari – ideálna situácia, ktorá by mala mať prirodzený priebeh. Bez ohľadu na rozmary počasia, prípadne jarnú únavu, atmosféru interiéru vyladí nová kolekcia bytových doplnkov F&F Home. Osvieženie, energia, povzbudenie, obnova síl – to všetko dokážu vyvolať efektne vybrané dekorácie, či už funkčné, alebo okrasné.

Jarné tóny naplnia predstavy každej fantázie. Nastávajúca sezóna bude pripomínať bezstarostný výlet do Stredomoria. Baliť sa ale netreba, inšpirácia je k dispozícii práve tu a teraz! Bohémska atmosféra dovolenky nemusí zostať iba v spomienkach... vytvoriť si ju s F&F Home je skutočne ľahké a dostupné.

 

REŠTART

Precitnutie do jarnej sezóny sa začína v F&F Home priamo v spálni. Najnovšia kolekcia posteľnej bielizne navodzuje pokojnú atmosféru potrebnú pre pravidelné „dobytie“ síl. Farby morského pobrežia a plážové motívy sústredia pozornosť na kvalitu obliečok a doplnkov. Ich stálofarebnosť a výnimočná hebkosť sa predstavuje vo forme námorníckeho krepu, jemného bavlneného kára a pruhov prázdninového lehátka – to všetko so starostlivo otestovanou pevnosťou šitia s cieľom zabezpečiť vysokú trvanlivosť. Pohodlie obliečok v upokojujúcich farbách a vzoroch umocňujú sympatické doplnky, ako sú lampičky v tvare okruhliakov a  dekorácie z bublinkového skla, navrhnuté rovnako v prímorských odtieňoch a textúrach.

 

OSVIEŽENIE

Kolekcia kúpeľňových doplnkov F&F Home bola navrhnutá pre navodenie pocitu jednoduchého luxusu spa u Vás doma. Mäkké a 100% bavlnené uteráky sú k dispozícii v rôznej gramáži a jednoducho sa udržiavajú. Ich paleta odtieňov morského pobrežia od modrej cez belasú a krémovú až po žiarivo bielu vytvorí vrstvením príjemne svieži dojem. Prírodné štruktúry a materiály pripomínajú tento krát doplnky so žulovým vzhľadom. Transparentné nádoby na pomôcky ústnej hygieny, dózy na tekuté saponáty, alebo klasické mydelničky, nechajú vyniknúť všetky farby dúhy, ktoré rozžiaria nielen okno, ale aj celú kúpeľňu.

 

RELAX

Doplnky do obývacej izby boli navrhnuté tak, aby vytvorili vzdušnú a zároveň atraktívnu atmosféru vhodnú na relax. Vďaka svojmu akcentu prímorských farieb a jemných textúr dekorácie najlepšie vyniknú na čistom, jasne bielom pozadí. Aj túto sezónu kladie F&F Home dôraz na umelecké remeslo a dáva do pozornosti ručne fúkané, tvarované vázy a sklenené dekorácie z európskych dielní, majúc na pamäti etický kódex a recykláciu. Stolné, náladové a podlahové osvetlenie charakterizuje čistý a súčasný dizajn spájajúci v sebe moderný štýl a prijateľnú hodnotu. Pohodlné, dekoračné vankúše z hrubo česanej bavlny s abstraktnými, florálnymi motívmi oživia a spríjemnia každé posedenie. Dokonalou bodkou na záver budú štýlové, moderné svietniky v modrých, limetkových a strieborných farbách, doplnené sviečkami s dlhou životnosťou, prípadne jemnou arómou pre správnu a jemne iskrivú atmosféru.

 

OBNOVA

Srdce domova oživí na jar paleta žiarivých, stredomorských farieb a moderných, grafických kvetov, ktoré do kuchyne i jedálne vnesú teplo a jas. Dostupné, rôznofarebné a praktické úžitkové sklo F&F Home je bohato zastúpené v rôznych formách - od pohárov na vodu a nealko, čaše na víno, až po masívnejšie poháre na koktaily a destiláty. Ich umné premiešanie navodí eklektický, ba priam bohémsky šarm stolovania. Kvalitné, bavlnené prestieranie a textilné pomôcky sú kombinovateľné v stálofarebných, žiarivých odtieňoch dúhy. Ranná káva najlepšie chutí z veľkých hrnčekov, napríklad s prúžkovaným vzorom. Čaj sa odporúča podávať v nádhernom, kameninovom sete.

 

 

RADOSŤ BÝVAŤ S F&F Home...

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.